20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bir Zamanlar Çukurova 13.son bölümde neler oldu?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümü ile dün akşam Atv'de izleyicisiyle buluştu. Peki Bir Zamanlar Çukurova 13.son bölümde neler oldu?

7 Aralık 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bir Zamanlar Çukurova 13.son bölümde neler oldu?

Bir Zamanlar Çukurova 14.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe 20.00'de atv'de!

 

BİR ZAMANLAR ÇUKORAVA 13.BÖLÜM ÖZETİ

"Öyle bir söz söyleyeceksin ki ya yaşatacaksın ya öldüreceksin!"

Züleyha ve Yılmaz'ın büyük buluşması, Demir'in tehditlerine boyun eğecek mi?

Yüzleştiği acı gerçeklerden sonra, 'Hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı' diyerek acı çeken Yılmaz, intikam ateşini yeniden harlıyor!

Fekeli'nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce çok şaşırıyor.

Bu büyük karşılaşma, büyük sürprizleri de beraberinde getirecek. Yeni bölümde patlayan saatli bombanın ise, kimlerin hayatını karartacağı büyük merak konusu…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 12.BÖLÜM ÖZETİ

Demir'in öfkesi

Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde; 1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 13.BÖLÜM FRAGMANI

Geçtiğimiz haftalarda, Yılmaz ve Demir'in büyük yüzleşmesi, Hünkar'ın canını yaktı. Yılmaz'ın vurduğu Hünkar, yaşayacak mı? Annesi olmadan yolunu şaşıracağını söyleyen Demir'in, Yılmaz'dan alacağı intikam çok acı olacak! İkilinin öfkesi, artık daha tehlikeli bir hal almaya başladı. Züleyha nereye gidiyor? Adnan bebeği alıp yola koyulan Züleyha'yı, yeni bölümde çok daha büyük yüzleşmeler bekliyor. Hünkar'ın vurulduğunu duyan Fekeli, mantığıyla mı yoksa duygularıyla mı hareket edecek?