20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bizim Hikaye yeni dizisinde olay sahne

Bizim Hikaye dizisi yeni sezon ilk bölümü 39. son bölüm izleyeleri ekrana kilitledi.

22 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bizim Hikaye yeni dizisinde olay sahne

Bizim Hikaye 39. son bölümünde bu hafta Barış’tan hayatının darbesini yiyen Filiz, bundan sonra kalbini bütün erkeklere kapatmış, kendini sadece kardeşlerine adamaya karar vermiştir. Fakat çok geçmeden ikinci darbe de Minibollardan gelir. Zengin hayatına iyice alışmış olan Minibollar eski hayatlarına dönmek istememekte ve ablalarına karşı ilk defa ciddi şekilde cephe almaktadırlar.

Bizim Hikaye yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de FOX'ta!

FOX’un yayınlandığı günden beri reytingleri alt üst eden dizisi “Bizim Hikaye”, yeni sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

Geçtiğimiz sezon, Filiz’i üzerine atılan korkunç suçla baş etmeye çalışırken bırakmıştık. Filiz, Barış’ın verdiği delillerle hapisten çıktı ama yaşadığı şokların sonu gelmedi. Önce babaanesinin öldüğünü öğrendi sonra
Kiraz, Fikret ve İsmet’in babalarıyla kaldığını ve eve dönmek istemediklerini... Fikri’nin yeni eşiyle yaşadığı zengin hayat onlar için fazla etkileyici oldu.

Yeni sezonda diziye Filiz’in hapishaneden arkadaşı olarak katılan Sahra Şaş, Çiçek rolüyle şimdiden kalbimizi kazandı. Çiçek Adana’da kocasından gördüğü şiddet sonucu onu yaraladığı için hapse girmiş. Tahliye olduktan sonra da İstanbul’da kalıp kendisine yeni bir hayat kurması için Filiz ona yardım ediyor. Filiz, Rahmet ve Hikmet’le yaşamaya başlayan Çiçek’i Elibol ailesi de çok sevdi. Hamileliği sebebiyle hassas olan Tülay, Çiçek’i biraz kıskandı. Tülay ve Çiçek arasındaki didişmeler bizi güldürse de ileride birbirlerine ısınacaklarına eminiz.

Tüm bunlar olurken Barış’ın ortalıktan kaybolması Filiz için ikinci şok oldu. Her yerde Barış’ı arayan Filiz, onu karısı ve çocuğuyla birlikte buldu.

Altı çocuk ve bir babadan oluşan ailenin trajikomik hikayesini anlatan “Bizim Hikaye” dizisinin yeni bölümünde bakalım neler olacak?