23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Bizim Hikaye'de Filiz ve Barış arasındaki buzlar eriyor

Bizim Hikaye son bölümde Filiz’in babasının halası Zeliha’nın kartını kullandığı ortaya çıktı. Bankamatiğin kartı yutmasının ardından macera başladı. Barış ve Filiz arasında romantik konuşmalar oldu. Rahmet kardeşinin başını istemeden de olsa belaya soktu. Hikmet’i dövmek isteyen çocuklar onu bulamayınca Rahmet’i dövdüler. Daha sonra ikisini birlikte yakaladıkları anda ortaya Barış çıktı ve onları kurtardı. Filiz ve Cemil beraber polis gecesine gittiler.

30 Eylül 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bizim Hikaye'de Filiz ve Barış arasındaki buzlar eriyor

Bizim Hikaye son bölümde Filiz’in babası Fikri Müjde’lerin evine yerleşti. Şeyma iyileşmesinde Fikri’nin yardımcı olacağına inandı. Filiz ve Cemil beraber polis gecesine gittiler. Barış bu durumu çok kıskandı. Cemil eve dönerken Filiz’e hislerini söyledi. Daha sonra eve uğrayıp Filiz’i akşam yemeğine davet etti. Aynı akşam Barış’ta onu dışarıya çağırdı. Filiz, Cemil’in davetine gitmek yerine Barış ile buluştu. Bu durum Barış’ı çok sevindirdi. Filiz’in babasının halası Zeliha’nın kartını kullandığı ortaya çıktı. Bankamatiğin kartı yutmasının ardından macera başladı. Barış ve Filiz arasında romantik konuşmalar oldu. Rahmet kardeşinin başını istemeden de olsa belaya soktu. Hikmet’i dövmek isteyen çocuklar onu bulamayınca Rahmet’i dövdüler.

 

BİZİM HİKAYE 4. BÖLÜM FRAGMANI

 

BİZİM HİKAYE SON 3. BÖLÜM ÖZETİ

Barış, sürekli yaptıklarıyla Filiz'in kalbine girmeye çalışırken Filiz henüz bir ilişkiye hazır değildir. Filiz'in Cemil'le birlikte polis gecesine gitmesi Barış'ı kıskandırırken, Cemil’e de Filiz'e olan hislerini anlatma fırsatı verir. İki erkeğin arasında kalan Filiz için tercih yapma vakti gelmiştir.

 

İyiden iyiye Şeyma'nın evine yerleşen Fikri için ekmek elden su gölden yeni bir hayat başlamıştır. Fikri Şeyma'nın korkularını kullanarak evde kalırken, Müjde durumdan ne kadar rahatsız olsa da annesi için susar. Halasına ait maaş kartını kaybeden Fikri, kartı geri alabilmek için yeni bir tezgah kurmaya çalışır, beceremeyince de çocuklarını ve Tülay’ı bu yalana ortak eder. Bütün aile bu durumu çözmeye çalışırken işler daha da karışır. Rahmet'in matematik dehasını kullanarak para kazanma yöntemi bulan Müjde, ona başkalarının yerine sınava girmesini teklif eder. Hem kızdan hem de para kazanma fikrinden etkilenen Rahmet teklifi kabul eder ve o da Hikmet'in platonik aşkına çare bulabilmek için Müjde'den yardım ister. Müjde'nin çözümü hem Hikmet'in hem Rahmet'in başına iş açacaktır.