20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Camdaki Kız 24. Bölümde neler olacak? Camdaki Kız 24. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

Camdaki Kız 24. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Nalan'ın gerçek annesinin kim olduğunu öğrenmesine ramak kalmışken Koroğlu Ailesi de büyük bir krizin içine düşmüştür. Feride ve Adil, Nalan'a her şeyi anlatmaya karar verir. Nalan gerçekleri öğrenince ne yapacak? İşte Camdaki Kız 24. Bölüm 2. Fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar...

14 Aralık 2021 Salı 10:11 - Güncelleme:
Camdaki Kız 24. Bölümde neler olacak? Camdaki Kız 24. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 24. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Başrollerinde Burcu Biricik, Hande Ataizi, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölümünde Nalan, Feride ve Adil'in sakladığı sırrı öğrenmeye çalışırken bir de Melisa ve Sedat'ı birlikte görür. Melisa'nın sırrı ortaya çıkacak mı? İşte Camdaki Kız 24. Bölümden 2. Fragman.

CAMDAKI KIZ 24. BÖLÜM 2. FRAGMANI | "BİR KÖŞEDE OTURUP AĞLAMAYACAĞIM!"

Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız, yeni bölümüyle 16 Aralık Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

CAMDAKI KIZ 24. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

NALAN YENİ BIR ŞOKLA KARŞI KARŞIYA!

Camdaki Kız 24. Bölümde Feride, sakladığı sırların bedelini öderken, Nalan güçlü durmaya kararlıdır.

Diğer taraftan Koroğlu Ailesi büyük bir krizin içine düşmüştür. Rafet başta olmak üzere tüm aile krize çözüm bulmaya çalışırken, Sedat yine tehlikeli bir durumunun içine düşer.

Melisa ise kim olduğunu saklamaya çalıştıkça Hayri abisinin ısrarıyla avukatla görüşmeye gittiği otelde Rafet Bey'le karşılaşır.

NALAN, GERÇEK ANNESİNİN SEMA OLDUĞUNU ÖĞRENECEK Mİ?

Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan, Feride ve Adil'in sakladığı sırrı öğrenmeye çok yakındır. Ancak Feride, Nalan'ın Sema'yı sormasının ardından sinir krizi geçirir.

Nalan, saklanan eşyaların peşine düşer. Feride ve Adil, Nalan'ın bilmesi gereken gerçekleri anlatmaya karar verir.