26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Camdaki Kız 28. bölüm full izle YouTube! Camdaki Kız 28. Bölüm izle tek parça!

Camdaki Kız 28. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız 28. son bölümde Rafet Bey'in öfke patlaması yaşadığı anda konağa gelen Nalan, hangi gerçeği öğrenecek? Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız son bölüm izleme sayfasına haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz. Camdaki Kız 28. son bölüm full izle YouTube!

27 Ocak 2022 Perşembe 21:03 - Güncelleme:
Camdaki Kız 28. bölüm full izle YouTube! Camdaki Kız 28. Bölüm izle tek parça!

Camdaki Kız 28. bölüm izleyicisiyle buluştu. Camdaki Kız 28. bölümde Nalan, Sedat'la barışıp konağa döndüğü için kendini sorguluyor. Muzo ise Nalan'ın ayakta duramamasını önemseyerek hamile olabileceğini düşünüyor. Nalan, hamilelik testinin sonucunda anne olacağını mı öğrenecek? Camdaki Kız 28. bölümü izlemek isteyenler için Kanal D ve Youtube Camdaki Kız son bölüm izleme linki sizlerle. Camdaki Kızı dizi 28. bölüm full izle YouTube!

CAMDAKİ KIZ 28. SON BÖLÜM İZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği iddialı dizi Camdaki Kız, izleyici tarafından her Perşembe reytinglerde zirvede yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ 28. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Başrollerinde; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız, her hafta perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D'de...

CAMDAKİ KIZ 28. BÖLÜM ÖZETİ

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız dizisi 28. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Otel inşaatında yaşanan bir kaza, Koroğlu Holding'in içinde bulunduğu sıkıntılı durumu iyice kötüleştirir ve işleri çıkmaza sokar.

Cavit, oyuna getirilişinin intikamını alacak planlar peşindedir.

Sedat ondan saklanılan şeyler yüzünden çılgına dönmüştür. Ailesine öfkesini kusarken diğer tarafta Nalan zorluklara göğüs germek durumunda kalır.

Rafet Bey'in öfke patlaması yaşadığı anda konağa gelen Nalan, hangi gerçeği öğrenecek?

"HIÇ MI SEVINMEDIN ANNE?"

Nalan, hamilelik testinin hüsrana uğramasıyla sonucu öğrenemeyince çareyi Feride'ye gitmekle buluyor. Nalan, annesine hamile olabileceğini söylese de beklediği tepkiyi göremez. Feride ve Nalan, sonucu öğrenmek için soluğu doktorda alır.

NALAN, HAMİLE Mİ?

Camdaki Kız28. bölümde Nalan, Sedat'la barışıp konağa döndüğü için kendini sorguluyor. Muzo ise Nalan'ın ayakta duramamasını önemseyerek hamile olabileceğini düşünüyor.

Kendini bir süredir iyi hissetmeyen Nalan, yaşadıklarının hamilelikle ilgili olabileceği şüphesi ile harekete geçer. Nalan, hamilelik testinin sonucunda anne olacağını mı öğrenecek?

Hayri'nin yardım eli uzattığı mahallesindeki küçük Şirin'e sürpriz bir ziyaret yapan Nalan, bir kez daha gönülleri fetheder.

HAYRI'NIN INANILMAZ DEĞIŞIMI!

Hayri, Şirin'in isteği üzerine bıyıklarından vazgeçiyor. Hayri'nin büyük değişimi gören Nalan, oldukça şaşırıyor. Şirin'e ameliyat öncesi moral vermek isteyen Hayri, küçük Şirin'i mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Hayri'nin bu değişimi Nalan'ın da hoşuna gidiyor.

SEDAT, İNŞAATTA YAŞANAN ÖLÜMÜN ARDINDAN HAPSE Mİ GİRECEK?

Koroğlu'nun Beyoğlu'ndaki inşaatında yaşanan talihsiz olay herkesi şoke ediyor. Muzo ve Selen, Sedat'ı kurtarmak için plan yaparken, Sedat'ın durumu öğrenmesine neden oluyor. Bir işçinin ölümünden sorumlu tutulduğunu öğrenen Sedat isyan eder. Selen'in ve Muzo'nun bu durumdan haz duyduğunu düşünen Sedat, etrafındaki herkesi suçlar.

Başrollerinde; Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız, 28. bölümüyle 27 Ocak Perşembe akşamı Kanal D'de.