2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Camdaki Kız 46. bölüm full izle Youtube! Camdaki Kız 46. son bölüm izle tek parça

Camdaki Kız 46. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız 46. son bölümde Cana'nın Sedat'tan hamile olduğunu öğrenen Nalan bir karar vermek zorunda kalıyor... Nalan Sedat'tan boşanacak mı? Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız son bölüm izleme sayfasına haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz. Camdaki Kız 46. son bölüm full izle YouTube!

9 Haziran 2022 Perşembe 19:58 - Güncelleme:
Camdaki Kız 46. bölüm full izle Youtube! Camdaki Kız 46. son bölüm izle tek parça

Camdaki Kız 46. bölüm izleyicisiyle buluştu. Camdaki Kız 46. bölümde Selen, Gülcihan ve Sedat'ın konuşmalarını duyan Nalan, Cana'nın hamileliğini öğrenir ve o kızgınlıkla kapısına dayanır. Nalan şimdi ne yapacak? Camdaki Kız 46. bölümü izlemek isteyenler için Kanal D ve Youtube Camdaki Kız son bölüm izleme linki sizlerle. Camdaki Kızı dizi 46. bölüm full izle YouTube!

CAMDAKİ KIZ 46. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği iddialı dizi Camdaki Kız, izleyici tarafından her Perşembe reytinglerde zirvede yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ 46. SON BÖLÜM İZLE (KANAL D)

Başrollerinde; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız, her hafta perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D'de...

CAMDAKİ KIZ 46. BÖLÜM ÖZETİ

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız dizisi 46. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin son bölümünde Nalan Hayri'yi Billur'dan kıskanıp onunla tartışmıştı.

Nalan'ın Hayri ile tartışmasından sonra Billur Nalan'ı karşısına alıp konuşur. Billur Nalan'a "Hayri Bey'den beni kıskanıyorsun ama dön kendine bak, sorunlarınla yüzleş. Eğer yüzleşmezsen bedelleri çok ağır olacak" der.

Feride ve Selen, Cana'nın hamileliğini sonlandırmak için gerekeni yapar ama yine de Nalan'ın bunu öğrenmesini engelleyemez. Cana'nın hamile olduğunu öğrenen Nalan ise soluğu Hayri'nin yanında alır.

Nalan'ın Hayri'yi kendisinden kıskandığını anlayan Billur, Nalan ile yüzleşir. Pera ve Muzo'nun evlilik kararı, Rafet ve Pervin'in arasındaki gerginliğin daha da artmasına yol açar.

Cana'nın hamileliği herkesi tedirgin etmiştir. Feride ve Selen bir plan yapar ancak bu durum Cana'yı sinirlendirmekten başka bir işe yaramaz.

Camdaki Kız'ın 46. bölümünde; Nalan, Cana'nın hamileliğini öğreniyor! Nalan, Cana'nın hamileliğini öğrenince ne yapacak?

Cana'nın hamileliğini öğrenip Selen ile planını uygulayan Feride başarılı olacak mı?

Pervin ise Muzo ile Pera'nın evleneceğini öğrenir fakat kendisinin dahil edilmemesine çok kızar. Rafet'i tehdit eden Pervin, "Yakında bu zamanlarınızı mumla arayacaksınız" der.