25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? Camdaki Kız 42. Bölüm bu hafta yok mu?

Camdaki Kız bu hafta var mı, yok mu? sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya başladı. Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız, her perşembe Kanal D'de ekrana geliyor. Peki Camdaki Kız bu hafta yayınlanacak mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

5 Mayıs 2022 Perşembe 11:58 - Güncelleme:
Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? Camdaki Kız 42. Bölüm bu hafta yok mu?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizisi Camdaki Kız, 42. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Perşembe akşamları yayımlanan dizi, 5 Mayıs 2022 yayın akışında yer almadı. Peki, Camdaki Kız bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman?

CAMDAKİ KIZ BU AKŞAM YOK MU?

Camdaki Kız, bu akşam yayınlanmayacak. Gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizisi son olarak 41. bölümü ile geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Bu hafta Kanal D yayın akışında yer almayan dizi Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla 1 hafta sonra yayınlanacak.

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği iddialı dizi Camdaki Kız, izleyici tarafından her Perşembe reytinglerde zirvede yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerinde; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız, 42. bölümüyle 12 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D'de...