20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Çarpışma dizisi merakla bekleniyor

Çarpışma dizisi 21 Kasım'da izleyicisiyle buluşacak.

11 Kasım 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Çarpışma dizisi merakla bekleniyor

ÇARPIŞMA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

ÇARPIŞMA DİZİSİ KONUSU Show TV’de ekrana gelecek Ay Yapım’ın uzun süredir merakla beklenen dizisi Çarpışma’nın çekimleri başladı. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu’nun yanı sıra Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Çarpışma, güçlü oyuncu kadrosu, yüksek tempolu hikayesi ve usta yönetmen Uluç Bayraktar rejisiyle, izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.  Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor.  Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı Kadir Adalı’nın kazadan sonra dediği gibi; “Çarpışan aslında kaderlerimizdi...”

ÇARPIŞMA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kıvanç Tatlıtuğ (Çarpışma Dizisi Kadir Adalı)

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana'da dünyaya geldi. İlkokulu tamamladık sonra bir süre Adana’da Yenice Özel Çağ Lisesi’nde okudu. Daha sonra ailesiyle İstanbul’a taşınarak lise öğrenimini İstanbul Kalamış Lisesinde tmamladı. Çocukluk yıllarında basketbola meraklı olan Tatlıtuğ, Adana’da yaşadığı dönemlerde Fiskobirlik, Güney Sanayii, Çukurova Kulübü, Devlet Su İşleri ve Tarsus Amerikan Kulübü'nde basketbol oynadı. İstanbul’a geldikten sonra Beşiktaş basketbol takımında oynamaya devam etti, ancak sakatlanınca basketbol hayatına son verdi. Daha sonra 1997 yılında babasının bir kalp ameliyatı geçirmesi üzerine tamamen İstanbul’a taşındılar.

Mankenliğe tesadüfen annesinin bir marketin camında gördüğü manken ilanına başvurmasıyla başladı. Önceleri yalnızca para kazanmak amacıyla yaptığı mankenliği severek daha sonra profesyonel olarak yapmaya başladı. 2000 yılında başladığı mankenliği iki sene çeşitli ajanslarda sürdürdükten sonra 2002 yılında Best Model Of Turkey mankenlik yarışmasına katıldı ve birinci oldu.Aynı yıl Best Model of the World’e katılmaya hak kazanan Kıvanç Tatlıtuğ bu yarışmada birinci olarak dikkatleri üzerine çekti. Böylece uluslararası alanda da tanınmaya başlayan Kıvanç, Fransız Mankenlik Ajansı Success’in teklifi üzerine yaklaşık iki yıl Paris’te yaşadı.Paris’te yaşadığı sırada Türkiye’den film tekliflerini değerlendirmeye başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, “Gümüş” dizisine onay verdi ve Türkiye’ye döndü. Böylece 2005 yılında oyunculuk kariyerine başlamış oldu. 100 bölüm çekilen Gümüş dizisi Türkiye’de oldukça fazla ilgi görürken aynı zamanda yurtdışında da sevilen bir dizi haline geldi ve Ortadoğu’ya satılan ilk Türk dizisi oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ; Kahire, Abu Dhabi, Muskat gibi birçok film festivaline davet edildi, "Onur Konuğu" olarak katıldı ve "Onur Ödülleri" aldı. Daha sonra Balkanlar, Türki Cumhuriyetler ve Kuzey Afrika’da da en çok bilinen ve izlenen Türk aktör oldu.Tatlıtuğ, “Gümüş” dizisinin ardından sırasıyla, “Menekşe ile Halil” dizisinde "Halil", “Aşk-ı Memnu” dizisinde "Behlül", “Ezel” dizisinde konuk oyuncu olarak “Sekiz", “Kuzey Güney” dizisinde “Kuzey” ve "Kurt Seyit ve Şura" dizinde "Seyit" karakterini başarıyla canlandırdı. Tatlıtuğ, “Aşk-ı Memnu” dizisinde canlandırdığı Behlül karakteriyle Altın Kelebek Ödüllerinde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülü almaya hak kazandı. 2007 yılında “Amerikalılar Karadenizde” filminde "Muzaffer" ve 2013 yılında “Kelebeğin Rüyası” filminde "Muzaffer Tayyip Uslu "karakterlerini canlandırarak sinema sektöründe de başarılı olduğunu gösterdi.Sanatçı, başarılı oyunculuk grafiğiyle Altın Kelebek TV Ödülleri, Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri ile birlikte pek çok üniversiteden, eğitim ve kamu kurumlarından "En iyi Erkek Oyuncu" ödülü aldı.

Son olarak 2014 SİYAD Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Mavi Jeans’ın reklam yüzü olarak da dört sezon firmanın reklamlarında yer aldı. 2016 yılının ortalarında yayınlanması planlanan bir TV dizisinde rol aldıktan sonra dizi sektörünü bırakacağını ve sinema alanında oyunculuk yapmaya devam edeceğini belirtmiştir.Kıvanç Tatlıtuğ tanındığı ilk yıllarda uzun yıllar Azra Akın'la birlikte olmuş ardından ayrılmıştır.Tatlıtuğ, Azra Akın'ın ardından Meltem Cumbul, Florence Eugene ve İdil Fırat'la ilişki yaşamıştır.

 

Çarpışma dizisi karakteri; Mahir karakteri başarılı bir polis komiseridir. Mahir ailesiyle ilgili yaşadığı büyük travma sonrasında adeta dünyadan vazgeçer ve psikolojik sıkıntılar yaşar.

 

Alperen Duymaz (Çarpışma Kerem)

1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen Alperen Duymaz 26 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. İlk olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Cesur karakterine hayat verdi. Cesur karakterinde ki başarılı oyunculuğu sonrasında Bodrum Masalı dizisinde Ateș karakteri ile yıldız olmayı başarmış ve ülkeye ismini duyurmuştur. Çukur dizisine ise sonradan Komiser Emrah karakterleri ile dahil olmuştur ve dizi de bir polisi aşağılaması ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Son olarak Direniş Karatay filminde rol aldı. Alperen Duymaz ise hapisten yeni çıkan Kerem adındaki bir  hırsıza hayat verecek.

 

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Elçin Sangu (Çarpışma Zeynep)

Banka müdiresidir. Rakamlarla nasıl başa çıkacağını bilse de hayatla başa çıkabilme yetenekleri sınırlıdır. Zeynep’in içindeki en baskın duygu korkudur. Eve girdiğinde ilk iş olarak kapıyı kilitler, arabaya bindiğinde hemen merkezi kilit düğmesine basar. Bu alışkanlıkların çoğu yetimhaneden gelmektedir. Elindekileri kaybetme korkusu vardır. Kızı haricindeki her şeye, tehlike unsuru olarak yaklaşır. Eşi Galip’le olan evliliği bitme noktasındadır, ancak Zeynep yalnızlıktan korkmaktadır.

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu ve manken.Televizyon reklamlarında ve kampanyalarda yer almasıyla Türkiye'de en çok aranan ve en çok maaş alan ünlülerden birisi oldu. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Mersin Üniversitesi'nde Opera bölümünde okudu.Televizyon dizilerinde yer almadan önce bir sahne oyuncusuydu.

En çok, Haziran 2015'ten Ocak 2017'deki finaline kadar Star TV'de yayınlanan romantik komedi dizisi Kiralık Aşk'ta Defne rolüyle tanınmaktadır. Performansı sayesinde üç Altın Kelebek Ödülü de dahil olmak üzere 20'den fazla ödüle aday gösterildi. Yer aldığı diğer projeler arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki (2011), Aşk Kaç Beden Giyer (2012-2013), Bir Aşk Hikâyesi (2013-2014), Kurt Seyit ve Şura (2014) ve Sevdam Alabora (2015) bulunmaktadır. 2016'da Elidor saç ürünlerinin yanı sıra Boyner mağaza zincirinin yüzü olmuştur. 2016 yılının Mart ayında Elidor bakım ürünleri, daha sonra ise Boyner markasının yüzü oldu.

 

Kariyeri

Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlayan Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başladı.

İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanındı. 2012-2013 yılları arasında Aşk Kaç Beden Giyer'de Nehir'i canlandırdı. 2013'ten 2014'e kadar Güney Kore televizyon dizisi I'm Sorry, I Love You'nun Türk uyarlaması olan Bir Aşk Hikâyesi'nde Eda olarak rol aldı. 2014 yılında Güzide'yi Rusya, Türkiye ve Ukrayna'da çekilen tarihi drama dizisi Kurt Seyit ve Şura'da canlandırdı. 2015 yılında aTV dizisi Sevdam Alabora'yı takiben, aynı yıl büyük çıkışını Barış Arduç ile birlikte başrolde yer aldığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini canlandırarak gerçekleştirdi. Dizi 69 bölüm boyunca yayın hayatına devam etti ve Sangu'nun performansı beğeni topladı. 2017 yılında Sangu'nun Kanal D'de yayınlanacak yeni bir dizide yer alması beklendiği açıklandı. Ayrıca aynı yılın Ağustos ayında Sangu'nun Baruş Ardıç ile Mutluluk Zamanı (önceki adıyla Yanımda Kal ve Gitme Sen!) adlı sinema filminde yer alacakları duyuruldu.