Star TV’nin yeni dizisi Cesur ve Güzel’in yeni 3.bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı Cesur ve Güzel sezonun iddialı dizileri arasında yer alıyor. Cesur ve Güzel son bölüm heyecan doruktaydı. İzleyicilerden tam not alan dizi Perşembe akşamları Star TV’de olacak. Cesur ve Güzel yeni 3. bölüm fragmanı yaşanacaklara dair ipucu veriyor.
CESUR VE GÜZEL 2.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cesur’un istediğinden fazlası olmuş, Tahsin Korludağ yangından sonra hayatını borçlu olduğu bu adama evini açmış, onu baş tacı etmiştir. Sühan da Cesur’a iki kez minnettardır.
Cesur, Korludağlar’ın evinde bile kendi özel alanını belirler, Sühan bu gizemli adamın kim olduğuyla ilgilenmeye başlar, bu adamda onu huzursuz eden bir şeyler vardır. Bir yandan Bülent'e olan duygularını anlamaya çalışırken öte yandan bu etkileyici adamın cazibesine karşı koymaya çalışır.
Cahide, olan biten her şeyi kendi yararına çevirmekte ustadır. Bülent, Cahide’nin eline büyük bir koz verir. Öte yandan Cahide’nin oynadığı oyun arkadaşı Hülya ile Bülent’in sürpriz bir şekilde yolları kesişir. Cahide gerçek anlamda ateşle oynadığının farkındadır. Sırlarla dolu kasabada Adalet de yangının izlerini geçmişe doğru sürer. Tahsin ve Adalet'in sakladığı her neyse Mihriban ortaya çıkarmaya kararlıdır.
Sühan, bir girdabın içine sürüklendiğinin farkında olmadan, Cesur'u gizli gizli takip etmeye, başlar. Cesur'un tuzağa doğru iz bıraktığından habersizdir. Aslında Sühan av, Cesur avcıdır. Cesur istediğini elde eder, Sühan’ın kendi kontrolünde istediği bilgilere ulaşmasına izin verir ve izini kaybettirir. Ancak Sühan zekasıyla, ipin ucunu tekrar yakalar. Bu kez Cesur av, Sühan avcıdır.