3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Çöp Adam 7. bölüm full izle! Çöp Adam 7. Bölüm izle Star Tv!

Star'ın yeni dizisi Çöp Adam, 7. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri'nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. Dizinin bu hafta ekrana gelen yeni bölümünde Tamer için her şey kontrolden çıkmışken, hayatının en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalır. Çöp Adam 7. bölüm full izleme bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz.

11 Ocak 2023 Çarşamba 19:58 - Güncelleme:
Çöp Adam 7. bölüm full izle! Çöp Adam 7. Bölüm izle Star Tv!

Çöp Adam, 7. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Star Tv'de ekrana gelen dizide tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri'nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. Çöp Adam 7. Bölümde Peri'nin yalıya gelişi evde bomba etkisi yaratır. Bir anda ortalık yangın yerine dönerken Berrin, Tamer'le ilgili şüphelerinde haklı olduğunu en acı şekilde öğrenir. Peki şimdi ne olacak? İşte Çöp Adam 7. bölüm full izleme bağlantısı ve yeni bölümde yaşananlar

ÇÖP ADAM 7. BÖLÜM İZLE

Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun yanı sıra; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Çöp Adam her hafta Çarşamba saat 20.00'da Star'da.

Çöp Adam dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınıyor. Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın bulunuyor.

ÇÖP ADAM 7. BÖLÜM ÖZETİ

Çöp Adam 7. Bölümde Peri'nin yalıya gelişi evde bomba etkisi yaratır. Bir anda ortalık yangın yerine dönerken Berrin, Tamer'le ilgili şüphelerinde haklı olduğunu en acı şekilde öğrenir.

Peri'nin korunmaya ihtiyacı olduğunu bilen Tamer iyice köşeye sıkışır, ailesinin paramparça oluşunu eli kolu bağlı izlemek durumunda kalır.

Tüm gerçekler gün yüzüne çıkınca dönüşü olmayan kararlar alan Berrin'i durduran ve yönlendiren yine Ahu olur. Ahu'nun öfkeyle attığı adımlar, herkesi bir adım daha sona yaklaştırır.

Tamer için her şey kontrolden çıkmışken, hayatının en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalır.

Star Tv'de yayınlanan dizide birden bire büyük bir servete konan yazılımcı Tamer ve bankacı Peri'nin saplantılı aşkını konu alıyor.