24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Çukur dizisi yine ekranlara kilitledi

Çukur 2.sezon 36.yeni bölüm ile 1 Ekim'de ekrana geldi.

25 Eylül 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çukur dizisi yine ekranlara kilitledi

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da adeta nefesler tutuldu. Çukur severler 35.bölüme kitlenirken, 36. bölümde neler olacağı şimdiden tartışma konusu oldu. Seyirciler adeta Çukur'un 2. sezon 2. bölümüne kilitlendi. Son bölümde Çukur'da taş üstüne taş kalmadı. Çukur'da izleyecileri heyecanlandıran oyuncular diziye dahil oldu. Yayınlanan fragmanlardan mahallede savaşın kızıştığına tanık oluyoruz.

ÇUKU 36.YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE

 

ÇUKUR 35.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur 35. bölüm izleyici karşısına bu akşam çıkıyor. Dizinin yayınlanan son fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı. Bu akşam yayınlanacak Show Tv dizisi Çukur yeni bölüm izleyicilerini neler bejkliyor? Yayınlanan fragmanlardan mahallede savaşın kızıştığına tanık oluyoruz. Çukur'u ele geçirmenin tadını çıkaran Karakuzular, Cumali'nin hapishaneden çıkması ile bir anda dengeleri değiştirecek. Yamaç Çukur'u yeniden toparlayabilmek için savaşını sürdürecek. Vartolu'nunda olaya dahil olması ile savaş gittikçe alevlenecek. Çeto Yamaç'a karını Sena'yı öldüreceğim diyince olaylar çığrından çıkıyor. Yamaç Sena'nın peşine düşünce Cumali ile karşı karşıya geliyor. Çukur 35. bölüm fragmanı aşağıda...

 

İşte "Çukur"un 2. Sezon 2. Bölüm 2. Tanıtımı!

 

ÇURUR'UN MUHİTTİN ABİSİ PAYİTAHT'A TRANSFER OLDU

Payitaht Abdülhamid, 3. sezonu öncesi oyuncu transferleriyle gündemde olay yaratmaya devam ediyor. Bu sefer de Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'un sevilen oyuncunu kadrosuna kattı.

 

TRT'nin dizisi 'Payitaht Abdülhamid', 3. sezonu öncesi oyuncu transferleriyle gündemden düşmüyor. Es Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna yeni bölümlerde Gürkan Uygun, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Sedef Avcı ve Başak Daşman gibi ünlü isimler dahil olmuştu.

Konusuyla merakla takip edilen dizinin kadrosuna son olarak Çukur dizisinde Muhittin karakterine hayat veren Nebil Sayın katıldı. Önceki yıl İçerde'deki Coşkun rolüyle dikkatleri üzerine çeken Sayın, 'Payitaht Abdülhamid'de ise saatli bombayla suikast yapan ilk kişi olarak tarihe geçen Edward Jorris'in yardımcısı Samuel'i canlandıracak ve yeni sezon 2. bölümden itibaren dizideki tansiyonu yükseltecek.