25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Çukur'da İdris’in, torunu Çeto’yla yüzleşti

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Çukur 52.sonbölümünde İdris’in, torunu ve gelinini öldüren Çeto’yla ilk defa karşı karşıya geldi.

12 Şubat 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çukur'da İdris’in, torunu Çeto’yla yüzleşti

 

Çukur dizisi 53.yeni bölüm fragmanı için geri sayım başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Çukur 52.son bölümünde; Yamaç ve İdris’in seçimi sonucunda Karakuzular, Çukur’a geri dönecek. İdris’in, torunu ve gelinini öldüren Çeto’yla ilk defa karşı karşıya geldiği bölümde Çeto’nun isteği İdris’i önemli bir karar aşamasına getirecek. İşte Çukur dizisi 53.bölüm fragmanı ve 52.son bölümde yaşananlar..


ÇUKUR 52.BÖLÜM ÖZETİ

Çukur dizisi 52.son bölümünde; Yamaç ve İdris’in seçimi sonucunda Karakuzular, Çukur’a geri dönecek.

İdris’in, torunu ve gelinini öldüren Çeto’yla ilk defa karşı karşıya geldiği bölümde Çeto’nun isteği İdris’i önemli bir karar aşamasına getirecek. Yamaç ve İdris’in seçimi sonucunda Karakuzular, Çukur’a geri dönecek. Bu durum karşısında Cumali ve Salih, öfkeden deliye dönecek. Vicdan azabı çeken Metin ile Yamaç’ın mahalle kahvesindeki yüzleşmesi, Çukur’dakilere eski günleri hatırlatacak. Koçovalılar’ın, Karakuzular’ın üstünde birilerinin olduğu şüphesi Çeto’nun talebiyle daha da güçlenecek. Cumali ve Salih’in attığı adım onları bir sürprize götürecek. Tansiyonun yükseleceği bölümde Yücel’in kim olduğu gerçeği de ortaya çıkacak.

ÇUKUR 51.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur dizisi 51.son bölümünde; Çeto’nun, Koçovalı Ailesi’nin bir üyesinin karşısına çıkması, mücadelenin seyrini değiştirecek.

Koçovalılar, Yamaç’ın sağlığının giderek iyiye gittiğine sevinirken Yamaç’ın aldığı bir karar, onu yeniden tehlikeye sürükleyecek. Cumali ve Vartolu, Sena’nın beklenmedik bir yüzüyle karşılaşacak. Yamaç’ı vuranın açığa çıkacağı bu bölümde, sürpriz gerçek izleyenleri şoke edecek. Yamaç iyileşmeye çalışırken ve mahallenin gerilimine Salih ile Cumali arasındaki münasebet de eklenince Selim, dengeleri korumak adına köprü olacak.

İdris, Salih ile Cumali’nin arasındaki mücadelenin artık sona ermesi için iki kardeşi karşı karşıya getirecek. Komşusu sandığı kişinin aslında Mahsun olduğunu öğrenen Sena, Mahsun’la yüzleşecek. Hayatına dair çok büyük bir gerçeği öğrenen Meliha ise Sultan ile karşı karşıya gelecek. Çeto’nun, Koçovalı Ailesi’nin bir üyesinin karşısına çıkması, mücadelenin seyrini değiştirecek.