25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Diriliş Ertuğrul'da yeni oyuncu

Başarılı oyuncu Engin Benli Diriliş Ertuğrul dizisine katıldı! TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna Engin Benli de dahil oldu!

25 Ocak 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Diriliş Ertuğrul'da yeni oyuncu

Başarılı oyuncu Engin Benli Diriliş Ertuğrul dizisine katıldı! TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna Engin Benli de dahil oldu!

TRT ekranlarının ilgiyle izlenen reyting rekortmeni olan dizisi Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul'da başarılı oyuncu Engin Benli de izleyici karşısına çıkacak.


Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun ve Nurettin Sönmez gibi isimlerden oluşan güçlü kadrosuyla da beğeni toplayan 'Diriliş Ertuğrul'un ekibine, 'Kanıt' dizisinde hayat verdiği 'Başkomiser Orhan' rolüyle hafızalara kazınan, Poyraz Karayel dizisinde Zafer karakteriyle başarısına bir kez daha şahit olduğumuz usta tiyatrocu Engin Benli de dahil oldu.  

Daha önce Muhteşem Yüzyıl: Kösem adlı dönem dizisinde Sinan Paşa karakterine hayat veren Engin Benli'nin dönem dizilerine aşina olmasının da etkisiyle, güçlü bir karakter ile ekranlarda olacağı düşünülüyor.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 132. YENİ BÖLÜM BUGÜN YAYINLANACAK MI

Tekden Film tarafından hayata geçirilen “Diriliş Ertuğrul”un 132.bölüm 23 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Barış Bağcı, Hande Soral, Didem Balçan, Ali Ersan Duru ve Öykü Çelik'in başrollerde oynadığı dizinin 132. yeni bölümü ise bu akşam izleyicisiyle buluşuyor.

TRT 1 ekranlarına damga vuran dönem dizisi Diriliş Ertuğrul, geçtiğimiz hafta yayınlanan 131. son bölümüyle izleyiciyi yine ekrana kilitlemeyi başardı. Sevilen dizi, reyting ölçümlerinde total ve AB'de zirveyi kimseye bırakmadı.

 DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DAN KİMLER AYRILDI?

Diriliş Ertuğrul'da geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılan ünlü oyunculardan Serdar Deniz (Tapınakçı Titus) Ünal Silver (Unur Bey) Armağan Oğuz (Ataç)'tan sonra bu hafta yeni isimler diziden ayrıldı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 132.BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta Ertuğrul, kurduğu oyun sayesinde hem İlbilge’yi kaleden kurtarmayı başarmış hem de Uranos ve Dragos’u kullanarak Moğollara verilen altınları geri almak için hamle yapmıştı. Ertuğrul bu hamlesinde muvaffak olup ahalinin hakkı olan altınları geri alabilecek mi? Ertuğrul, evlilik hususunda ise Sırma’yı değil İlbilge’yi eş olarak seçmişti. Ertuğrul’un bu kararının altında yatan neden nedir? Bu evlilik neticeye ulaşabilecek midir? Ertuğrul, evlatlarına bu durumu nasıl açıklayacak? Bilhassa Osman’ın bu evliliğe karşı verdiği tepki karşısında Ertuğrul ne yapacak? Ertuğrul’un kendisini isteyeceğini düşünen Sırma ise, bu beklenmedik duruma karşı ne yapacak?
 
Ertuğrul, tüm bunların yanında düşmanlarının cezasını kesebilecek mi? Artuk’un intikamını Emir Bahaeddin’den sorabilecek mi? Ertuğrul, Türk obalarını katleden Albastı’nın gerçekte kim olduğunu öğrenebilecek mi? Dragos, Ertuğrul’u öldürmek için ne yapacak? Ertuğrul, üzerine oynanan tüm bu oyunları bertaraf edebilecek mi?