18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Diriliş Ertuğrul son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi

Diriliş Ertuğrul dizisi geçtiğimiz hafta ekrana gelen 127.son bölüm izleyicisiyi ekrana kilitledi. TRT 1’in reyting rekortmeni ve fenomen hale gelen dizisi Diriliş Ertuğrul'un reyting sonuçlarındaki ilk sıradaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümü için ise heyecan dorukta...

13 Aralık 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Diriliş Ertuğrul son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi 127.son bölümünde bu hafta sürpriz gelişmeler yaşandı. Mehmet Bozdağ imzası taşıyan Diriliş Ertuğrul dizisinde, sürpriz gelişmeler yaşandı. Ertuğrul Bey'in ağabeyi Gündoğdu'nun hatunu Selcan, beyi Moğollarla mücadele etmek için kardeşleriyle beraber dağa çekilince, çocukları ve obasını alıp Kayı'ya geldi.

Tekden Film tarafından hayata geçirilen “Diriliş Ertuğrul”un senaryosunda aynı zamanda dizinin Yapımcısı da olan Mehmet Bozdağ’ın imzası bulunuyor.

85 ülkede ülkede dünya izleyicisiyle buluşan “Diriliş Ertuğrul” bu yıl da izleyenleri ekrana bağlayacak bölümlerle TRT1’de kaldığı yerden devam ediyor.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı “Diriliş Ertuğul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete rol alıyorlar.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİ 128.BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

ANADOLU EN ŞİDDETLİ CENK'İ GÖRECEK!

Yayınlanan fragmanda,  Ertuğrul Gazi'nin, "Esaret zincirini kırıp hürriyet kıyamına kalkma vaktidir. Anadolu şimdiye kadar gördüğü en şiddetli cenki görecek. Dökülen kanlar üzerinde Türk'ün hürriyet ateşi yeniden yükselecek" sözleri büyük dikkat çekiyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 128. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul dizisi 128.bölümünde Ertuğrul, Gündüz’ü fidye karşılığında kaleden kurtarmış ve bir oyun kurarak İlbilge’nin onların peşinden gelmesini sağlamıştı. Amacı ise, İlbilge’yi Gündüz’ün masumiyetine inandırmaktı. Obaya ise beklenmedik misafirler olan Selcan ve oğlu Süleyman gelmişti. Emir Bahaeddin, Gündüz’ün Ertuğrul tarafından Nikea’ya götürüldüğünü öğrenince, obaya baskın vermişti. Bununla da yetinmeyip Artuk’u zindana attırmıştı. Ancak herkes Ertuğrul’un Gündüz’ü Nikea’ya götürdüğünü düşünürken; Ertuğrul, Gündüz’ü Söğüt’te adaletin karşısına sağ salim çıkarmıştı. Ertuğrul, bu hamlesiyle tüm oyunları bertaraf etmiş ve Gündüz’ün masumiyetine İlbilge’yi ikna etmek olan Ertuğrul, neticesinde bu hedefinde muvaffak olmuş ve Gündüz, mahkemece aklanmıştı.

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

SELCAN HATUN GERİ DÖNDÜ!

2014’te senesinin ilk bölümünden bu yana reytingleri alt üst eden, milyonları ekrana kilitleyen dizinin efsane oyuncusu geri dönüyor. Ertuğrul Bey’in ağabeyi Gündoğdu’nun eşi Selcan Hatun karakterine oynayan Didem Balçın önümüzdeki bölümden itibaren dizide yerini alacak. Diriliş Ertuğrul’un yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Selcan Hatun oğlu Süleyman ile obaya dönüyor.

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 127.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gündüz, Irene sayesinde İlbilge’nin elinden kurtulmuş ve kaleye gitmişti. Ertuğrul, Kara Bela ve adamlarını alt etmiş ancak Kara Bela Dragos’la ilgili konuşmadan kendini öldürmüştü. Turgut, sandık ve anahtarın yanı sıra, Evdokya’dan Dragos’la ilgili sırrın olduğu kolyeyi alıp tekfura götürüp içindeki sırrı öğrenmesini istemişti. Tüm bu meselelerin üzerine Emir Bahaeddin, hana gelmiş ve Ertuğrul’dan Gündüz’ü yargılanmak üzere getirmesini istemişti. Ertuğrullara Gündüz’ün yerini haber veren Covan ise ifşa olmaması için Dragos tarafından öldürülmüştü. Onun öldürüldüğü yere gelen Bamsı da Dragos tarafından hançerlenip yaralanmıştı. Turgut, tekfurla görüşmüş ve kolyedeki sırrı bulması için ona kolyeyi emanet etmişti. Tekfur ise bu sırrı öğrendiği anda Lais tarafından öldürülmüştü. Ertuğrul, tekfurun öldürüldüğünü, Gündüz’ün ise kalede tutulduğunu öğrenmişti. Bunun üzerine Lais ile görüşmek için kaleye gitmiş ve Lais ondan Gündüz için fidye istemişti. Aynı zamanda Gündüz’ü fidye vererek almak isteyen İlbilge de buraya gelmişti…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM - TRT1 CANLI İZLE


Peki Gündüz’ün kaledeki akıbeti ne olacak? Ertuğrul Gündüz’ü, Lais ve İlbilge’nin elinden kurtarabilecek mi? İlbilge, Gündüz’ü ele geçirebilmek için ne yapacak? Ertuğrul, herkese karşı nasıl bir oyun kuracak? Ertuğrul’un hamlesi ne olacak? Selcan ve oğlu obaya neden geldiler? Onların gelişiyle, bundan sonra ne olacak? Dragos’un Ertuğrul’a karşı hamlesi ne olacak? Emir Bahaeddin’in Söğüt’teki varlığı nasıl neticeler doğuracak? soruların yanıtları Diriliş Ertuğrul son bölümde yanıt buldu.