20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

EDHO 117.bölümde şok gelişme

Ateş'i ele geçiren Çakırbeyliler, kendilerine yapılan büyük ihanetin bedelini tek kurşunla ödetmek istemezler. Önce yüzleşecek, Ünal'ı yavaş yavaş öldüren zehrin ne olduğunu öğrenecek sonra da intikamlarını alacaklardır; fakat planları istedikleri gibi gitmez.

28 Kasım 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
EDHO 117.bölümde şok gelişme

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 117. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ateş'i ele geçiren Çakırbeyliler, kendilerine yapılan büyük ihanetin bedelini tek kurşunla ödetmek istemezler. Önce yüzleşecek, Ünal'ı yavaş yavaş öldüren zehrin ne olduğunu öğrenecek sonra da intikamlarını alacaklardır; fakat planları istedikleri gibi gitmez. Davut'un ölümünden sonra göreve gelen Tuncay, düzenlediği baskınla haini ellerinden alır. Bu sayede ölümden kıl payı kurtulan Ateş, yaşamak için itirafçı olmaya hazırdır. Düşmanın eline geçen delillerle başlarına neler gelebileceğini tahmin eden Çakırbeyliler, ya sabah olmadan Ateş belasından kurtulacak ya da ömürlerinin kalanını cezaevinde geçirmeye hazır olacaklardır. Bir yandan Ateş'e ulaşabilmek için yollar aranırken diğer yandan Tuncay'ın sabah düzenleyeceği olası bir operasyon için depolar güvenli yerlere aktarılmaya çalışılır. Tüm bunların tek gecede halledilmesi ise neredeyse imkansızdır.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 116. SON BÖLÜM ÖZETİ: EDHO'DA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

İlyas, hain olduğunu öğrendiği Tipi’nin kafasına silahı dayamış, tetiği çekip çekmemek arasında eski anıların hatıraları ile gidip geliyor. Gözlerinden yaşlar dökülür. Ancak geçmişin dostluğu ağır basar ve silahını ateşlemekten vazgeçer. Tipi’ye “hain sen olamazsın” der. Tipi İlyas’a ihanete aracılık ettiği için gereğini yapmasını ister. Ateş’e abilik ettiğim için “bunu hak edecek ne yaptım” der.

EMİNE’Yİ ŞOK EDEN MESAJ

İlyas ise Ateş’i nasıl bulacaklarını sorar. Tipi İlyas’a ablasını almaya gideceğini söyler. Bu sırada Ateş Tipi’nin ablasını almıştır. Ateş’e Tipi’nin nerede olduğunu sorar. Ateş Tipi’in yine kendisini kapattığını söyler. Ateş hain ile ilgili bir gelişme olduğu yalanını söyler ve İlyas’ın telefonları kapatmasını kimseyle irtibata geçmemelerini istediğini anlatır. Emine ise emin olmak için İlyas’ı arayayacağını söyleyerek telefona sarılır. Telefonu açtığı anda gelen mesajla şok olur.

 

ATEŞ EMİNE’YE YUMRUK ATIYOR

Ateş’ten bir yerlerde durmasını ister. Elini yüzünü yıkamak için bir petrol istasyonunda dururlar. Ateş, şüphelenmeye başlamıştır. İlyas ve diğerleri nereye gidecekleri öğrenmişlerdir. Hemen harekete geçerler. Ateş gidecekleri yere dönmeleri gereken yerden dönmemiştir. Emine nedenini sorunca Ateş yalan söyler. Bu arada Emine İlyas’a haber vermek için çantasındaki telefona uzanır. Ateş ona tokat atar. Emine ne olduğunu şaşırır. Ona hakaret eder. Ateş bu kez yumruk atar. Emine çantasından çıkardığı spreyi Ateş’in yüzüne sıkar. Ateş arabanın hakimiyetini kaybeder ve durur. Bu sırada Emine arabadan atlar ve ormanlık alana doğru kaçar.