3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Erkenci Kuş 21.bölüme damga vurdu

Ajansta kampanya için tüm çalışmalar hızla devam etmektedir. Çekimlerde görev alan modellerden biri de Sanem’in ilkokul arkadaşı Sinan’dır. Bu tanışıklık Can’ın Sanem’i kıskanmasına sebep olur.. Bu arada kampanya bilgilerinin, Aylin’in yerleştirdiği kar küresindeki kamera sayesinde çalındığı kısa sürede ortaya çıkar.

25 Kasım 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Erkenci Kuş 21.bölüme damga vurdu

ERKENCİ KUŞ 21.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can ve Sanem Aşkında Yeni Kriz!

Ajansta kampanya için tüm çalışmalar hızla devam etmektedir. Çekimlerde görev alan modellerden biri de Sanem’in ilkokul arkadaşı Sinan’dır. Bu tanışıklık Can’ın Sanem’i kıskanmasına sebep olur.. Bu arada kampanya bilgilerinin, Aylin’in yerleştirdiği kar küresindeki kamera sayesinde çalındığı kısa sürede ortaya çıkar. Ama kar küresi kayıptır. Sanem kar küresini Emre’nin elinde gördüğünü hatırlar ve bu olayı araştırmaya başlar. Emre’nin Aylin’le ortak hareket ettiğine inanan Sanem bunu Can’la paylaşır . Can’ın bu duruma tepkisi ne olacaktır?

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can ile Sanem kampta iyice yakınlaşıyor. Gece nöbet tutan Can, Sanem de uyumayınca sohbete başlıyor. Can bir telefon alıyor ve Emre'nin kaza geçirdiğini öğreniyor. Sanem de onu yalnız bırakmıyor. Emre ölümün kıyısından dönüyor. Can olanlardan kendini sorumlu tutuyor. Emre ağabeyini görünce şaşırıyor. Can ne yaşanırsa yaşansın aralarında bir bağ olduğunu söylüyor. Can, Emre'nin yanından çıkınca Sanem'e sarılıp yanında olduğu için teşekkür ediyor. Can kardeşinin nasıl bu hale geldiğini anlamıyor. Sanem, her şeyin sorumlusunun Aylin olduğunu söylüyor. Ve Emre'ye bir şans vermesi için çok duygusal bir konuşma yapıyor.

Sanem kamp gecesinde spor firması için aranan sloganı buluyor. Can bu fikre bayılıyor ve Sanem'i işin başına getiriyor. Can ile Sanem'i öpüşürken gören Cey Cey sabah kriz çıkarıyor. Ayhan'a onları anlatıp sakinleşmeye çalışıyor. Deren kamptakilere Emre'nin kaza yaptığını bu nedenle kampın bittiğini söylüyor. Cey Cey Sanem'i soruyor. Deren yine Sanem'e kızgınlığından söz ediyor.