24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Erkenci Kuş 20.bölümde Sanem kuşkuludur

Sanem kamp gecesi Compass Sport için bazı fikirler ve slogan bulur. Bu fikirleri beğenen Can kampanyanın başına Sanem’i getirir ve birlikte çalışmaya başlarlar.

19 Kasım 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Erkenci Kuş 20.bölümde Sanem kuşkuludur

ERKENCİ KUŞ 20.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem ve Can Birlikte Çalışmaya Başlıyor.

Sanem kamp gecesi Compass Sport için bazı fikirler ve slogan bulur. Bu fikirleri beğenen Can kampanyanın başına Sanem’i getirir ve birlikte çalışmaya başlarlar. Bu arada kamp dönüşü kaza yapan Emre hastaneye kaldırılır. Bunun haberini alan Can hemen hastaneye gider, Sanem de onu yalnız bırakmaz. Bu kaza, Emre ve Can’ın arasındaki buzları eritmeye başlar. Bu arada ajansa gizli kamera koyan Aylin, kampanya ile ilgili bütün bilgileri çalıp harekete geçer. Aylin bu hareketi ile Can’ı alt edebilecek midir?

 

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Asansörden gece geç saatte çıkabilen Sanem geceyi Can'ın evinde geçirmek zorunda kalıyor. . Gece yarısı çok kötü bir kabus görüyor. Rüyasında Emre geliyor ve Sanem'in Aylin ve ona şirket bilgilerini verdiğini söylüyor. Hatta Can'ın fotoğrafçılık lisansını alamamasının bile sorumlusunun Sanem olduğunu öğreniyor. Sanem ağlayarak Can'a yalvarıyor ama Can ‘seni bir daha asla görmek istemiyorum' diyor. Sanem'in ağlama seslerini duyan Can onun yanına geliyor. Sabah Sanem kahvaltı hazırlamaya çalışıyor. Ama bu konuda o kadar başarısız ki Can'ın şakalarından kurtulamıyor.