25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Erkenci Kuş 30.yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Erkenci Kuş 29.son bölüm Star Tv izleyicisiyle buluştu. Hemen ardından merakla beklenen Erkenci Kuş 30.yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu.

9 Şubat 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Erkenci Kuş 30.yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Erkenci Kuş 30.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aynı zamanda 9 Şubat Cumartesi günü Erkenci Kuş 29.son bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkarken dizide neler yaşandığı merak konusu oldu. Büyük ilgiyle izlenen ekranların sevilen dizisinde bu hafta beklenmedik olaylar yaşandı.

ERKENCİ KUŞ 30.BÖLÜM FRAGMANI

STAR TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu var; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulacak. Can Yaman’ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit’le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecek. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir gençtir. Bu özellikleri Sanem’le arasında özel bir bağın kurulmasına da neden olacak.

Kerem Çakıroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı projenin çekimleri başladı.Yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan dizisinin hikayesi, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin senaryosunu yazan Meriç Acemi’nin kaleminden çıktı.