2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Erkenci Kuş dizisinde gerilim artıyor

Erkenci Kuş 23.yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

3 Aralık 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Erkenci Kuş dizisinde gerilim artıyor

Erkenci Kuş dizisini yakında takip edenler için merak edilen tüm detayları ve yeni gelişmeleri bu haberimizde derledik. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Erkenci Kuş dizisi 22.son bölümünde Bir dergi röportajı için spor salonunda bir araya gelecek olan Ceyda ve Can’ı baş başa bırakmamaya kararlı olan Sanem, Ayhan’la birlikte salonda geçici olarak çalışmaya başlar.

 

Erkenci Kuş 23.yeni bölüm fragmanı önizlemesi

ERKENCİ KUŞ 22.BÖLÜM ÖZETİ

Sanem bu sefer amacına ulaşabilecek mi?

Erkenci Kuş 22.bölümünde bu hafta Bir dergi röportajı için spor salonunda bir araya gelecek olan Ceyda ve Can’ı baş başa bırakmamaya kararlı olan Sanem, Ayhan’la birlikte salonda geçici olarak çalışmaya başlar. Öte yandan Emre’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlı olan Sanem ve Ceycey Emre’yi izlemeye başlarlar... Aylin’le buluşacağını duyunca hemen takibe alırlar. Sanem bu sefer amacına ulaşabilecek midir? Bu arada lansman için tüm hazırlıklar tamamdır. Başarılı geçecek olan geceyi bozmak için Aylin yine iş başındadır. Ama bu sefer sonuç hiç de istediği gibi olmaz.

ERKENCİ KUŞ 21.BÖLÜM ÖZETİ

Can ve Sanem Aşkında Yeni Kriz!

Erkenci Kuş dizisi 21.son bölümünde Ajansta kampanya için tüm çalışmalar hızla devam etmektedir. Çekimlerde görev alan modellerden biri de Sanem’in ilkokul arkadaşı Sinan’dır. Bu tanışıklık Can’ın Sanem’i kıskanmasına sebep olur.. Bu arada kampanya bilgilerinin, Aylin’in yerleştirdiği kar küresindeki kamera sayesinde çalındığı kısa sürede ortaya çıkar. Ama kar küresi kayıptır. Sanem kar küresini Emre’nin elinde gördüğünü hatırlar ve bu olayı araştırmaya başlar. Emre’nin Aylin’le ortak hareket ettiğine inanan Sanem bunu Can’la paylaşır . Can’ın bu duruma tepkisi ne olacaktır?