18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.yeni bölüm fragmanı yayında mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son 121.bölüm izle ATV’de! Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu? Reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanları araştırılıyor.

26 Aralık 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde İlyas masada güvenini sarsan enişteye hesap soruyor. Cemre ile enişte arasında yaşanan ilişkinin ifşa olması ile İlyas eniştenin hesabını kesecektir. Enişte İzzet’in vereceği tüm cezaları kabul edeceğini söylüyor.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 121. BÖLÜM ÖZETİ

Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas'ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar. Cengiz'i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas'ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır. Tuncay'ın ölümü başta olmak üzere yapılan tüm eylemlerin sorumlusu olarak tutuklanan İlyas, artık bir çıkış yolu kalmadığının farkındadır. Mesut, kurduğu oyunla, içeride İlyas'ı dışarıda ise Alparslan'ı bitirme peşindedir. Ailesini dağıtacak olan bu oyunu bozmak için harekete geçen Hızır, kendi çıkarları uğruna bulunduğu konumu istismar eden vatan haininin karşısına dikilir. Bir meydan okuma yarışına dönüşen görüşme, ikilinin birbirine gözdağı vermesinden öteye geçemez. Hiçbir tehdide boyun eğmeyecek olan Hızır'ın, kardeşinin canını kurtarmak için artık yapabileceği bir şey kalmamıştır.

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 120. SON BÖLÜM ÖZETİ: EDHO'DA BU HAFTA NELER OLDU?

Çakır, Alparslan, Tipi, İlyas, Tufan, Boran ve İzzet konuştular. Aslında bu konuşma İzzet’in sorguya çekilmesi için yapılır. İzzet’in arkasındaki büyük gücün çökertilmesi için yapılan sorgu sonrası aile daha da birbirine düştü. Alpaslan sözü alıp “biz ihanet etmeyiz” diyor. İlyas İzzet’i vurdu. Tipi de silahını çıkardı. Alparslan ile yeniden ateş etmeye başladılar.