19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da olay sahne!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 125.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

13 Şubat 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da olay sahne!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümü izleyicisi ekranlara kitlemişti. İlyas'ın öfkesi hiç dinmiyor du. Bir an önce intikam almak istiyordu. Hızır façalı ailesiyle anlaşma içinde olur ve onları ikna etmek ister ki hapishane den kötü haber almasın diye.

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam edecek. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşanacağı oldukça merak ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragman videosu hapiste işlerin raydan çıkacağını gösterdi. Hızır’ın barış isteğine karşılık intikam isteyen diğer Çakırbeyliler EDHO eni bölümde bu kez kendilerini beklemedikleri bir durumun içerisinde bulacak.

EDHO DİZİSİ SON BÖLÜM - TV CANLI İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm tanıtım videosu 12 Şubat 2019 tarihli bölümde yaşanacak gelişmeleri gösterdi. Hızır Çakırbeyli’nin sözünün dinlenmemesi nedeniyle meydana gelen karışıklıklar bu hafta içinden çıkılmaz bir duruma dönüşecek.

Hızır, hapishaneden gelecek bir kayıp haberini engellemek için Façalı Ailesiyle yaptığı anlaşmaya dostlarını da ikna etmeye çalışır fakat başaramaz. Düşmanlığı devam ettirme konusunda İlyas'la aynı fikirde olan her kimse bundan sonra hem kendi canından hem de İlyas'ın canından sorumlu olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI

Oktay Kaynarca

Hızır Çakırbeyli

Annesi ona Hızır diye hitap ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor ve sevenleri ona Çakır diyor. Çakır'ın hayatını değiştiren olay ise ağabeyi Ömer'in hasımları tarafından öldürülmesidir. Çok sevdiği ağabeyinin ondan istediği tek şey olan mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağabeyinin intikamını alarak önce cezaevine sonra yeraltı dünyasına giriyor. Hızır eski kulağı kesiklerdendir, her şeyi duyar… İçindeki ses ona en büyük olacağını söylüyor ama bir taraftan da diyor ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…

Rol Aldığı Diziler

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2015) - Hızır Çakırbeyli

    Adanalı (2010) – Yavuz

Tarık Ünlüoğlu

Ünal Kaplan

Yeraltı dünyasını büyük bir aile gibi düşünmek gerekir. Bu ailenin lideri de Ünal Kaplan'dır; ve Ünal kaplan asla av olmak niyetinde değildir. Tehdit olarak gördüğü kimse uzun süre yaşayamaz. En büyük olmak onun vazgeçilmezidir. Hızır Çakırbeyli'nin zekası ve gücüyle zirve yolunda ilerlediğini fark ettiği an artık onun en büyük düşmanı olmuştur. Vicdan ve merhamet duygularından yoksundur. Hayattaki tek zaafı kızıdır…

Rol Aldığı Diziler

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2015) - Ünal Kaplan