13 Mayıs 2024 Pazartesi / 6 Zilkade 1445

'Gönül Hırsızı' başlıyor

TRT 1’in yeni dizisi “Gönül Hırsızı” bu akşam saat 22:40’ta TRT 1’de başlıyor.

2 Aralık 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
'Gönül Hırsızı' başlıyor
Uzun zamandır televizyonlarda göremediğimiz sıcak, sımsıcak bir mahalle dizisi geliyor. “Gönül Hırsızı”, samimi ve içten hikâyesiyle sizleri arkadaşlığın, fedakârlığın, paylaşmanın, vefanın ve komşuluğun unutulmadığı bir mahalleye çağırıyor.

Usta oyuncuları ve genç yetenekleri izleyiciyle buluşturacak olan “Gönül Hırsızı” dizisinde, Nadir abi (Hasan Kaçan), mahallenin bütün sorunlarıyla ilgilenen, gençlerin sevdiği bir karakter. Her zaman neşeli, her zaman heyecanlı olan bu eski pilot dizinin genç karakterleriyle birlikte izleyiciyi güldürecek ve düşündürecek.
Gözünü lise aşkı Hülya ile açmış ve onunla kapatacağına inanan, tembelliği yüzünden tam evlenme teklifi yaparken terk edilen Tarık’ı Cem Kılıç canlandırıyor. Yıllarca tek sevdiği Tarık ile evlenme hayalleri kuran Hülya ise, sevdiğinin sekiz yıl boyunca okulunu bitirememesi ve kendini tembelliğin korkunç büyüsüne kaptırması yüzünden ayrılma kararı almıştır. Hülya’yı Tuğçe Kazaz canlandırıyor.
Tarık’ın bir de Necdet (Mesut Can Tomay) isminde kardeşi vardır. On dört yaşında olmasına rağmen hem abisinden hem de arkadaşlarından kafa olarak daha büyüktür. Necdet’in en büyük sorunu okuldaki iletişimsizliğidir. Bu yüzden anneleri Neriman sürekli üzülmektedir. Anne Neriman rolünde ise Nurcan Eren rol alıyor.

Kızı Hülya ve oğlu Can için en iyisini isteyen, son derece asil görünen, ama konu Tarık ve arkadaşları oldu mu çileden çıkan Lale rolünde İpek Tenolcay var.

Süreyya ise mahallenin sevdiği, iyiliksever, ilgi sever ve gizliden gizliye ‘Edipsever’ bir kadındır. Dünya umurunda değildir. Onun için en önemli şey güzel görünüp görünmediği, kendisinin beğenilip beğenilmediğidir. Süreyya rolünü Esin Civangil üstleniyor.

Hülya’nın çalıştığı veteriner kliniğinin sahibi rolünde yer alan Ateş Hanım’ı Mehtap Bayri canlandırıyor.

İçinizi ısıtacak, özlediğimiz değerleri bize tekrar hatırlatacak bir mahalle dizisi olan “Gönül Hırsızı” bu akşam saat 22.40’da ilk bölümüyle TRT’1 de…