6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Gülperi 11.bölümüyle ekrana geldi

Hastanede tutuklu olduğu halde firar eden Ejder'in, Can'ı kaçırması damga vuracak. Oğluna sürpriz doğum günü hazırlıkları yaparken acı haberi alan Gülperi'nin feryatları izleyenleri sarsacak. Büyük bir merakla beklenen yeni bölümün fragmanında Can'ın kazılan bir mezar başında adeta cansız gibi yatması yürekleri ağza getirdi. Başarılı performansıyla izleyenlerin gözbebeği olan Can'ın akıbeti yeni bölümde ortaya çıkacak.

24 Kasım 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Gülperi 11.bölümüyle ekrana geldi

GÜLPERİ 11.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin yayınlanacak yeni bölümüne; hastanede tutuklu olduğu halde firar eden Ejder'in, Can'ı kaçırması damga vuracak. Oğluna sürpriz doğum günü hazırlıkları yaparken acı haberi alan Gülperi'nin feryatları izleyenleri sarsacak. Büyük bir merakla beklenen yeni bölümün fragmanında Can'ın kazılan bir mezar başında adeta cansız gibi yatması yürekleri ağza getirdi. Başarılı performansıyla izleyenlerin gözbebeği olan Can'ın akıbeti yeni bölümde ortaya çıkacak.

 

Can’ın kaçırılması Gülperi ve çocukları perişan ederken, duyulan çığlık sesi gerilimi arttırıyor. Kadir’in Şeyma’ya “Bu çocuğa bir şey olsun bak bakalım bir daha Artemis’in yüzünü görebiliyor musun? Bugün bu çocuk kaçırıldıysa senin yüzünden!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda yerde hareketsiz yatan Can’a neler olacağı merakla bekleniyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği "Gülperi" yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

 

GÜLPERİ 10. BÖLÜMDE NELER OLDU? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ

Hasan, Selen'in onu ele vermemesi ile serbest kalıyor ama annesinin fırçasından kurtulamıyor. Kadir de Hasan'ı uyarıyor. Ama Hasan, Kadir'in sürekli karşısına çıkmasından rahatsız. Konuşma sırasında Hasan, Artemis'in Kadir'in kızı olduğunu öğreniyor. Kadir, Hasan'ı üstü kapalı şekilde uyarıyor. Gülperi ile Kadir vedalaşıyor. Şeyma da bu anları uzaktan izliyor. Sonra iğneleyici sözleri ile Kadir'i yine rahatsız ediyor.

 

TAŞKIN AİLESİ İŞ BAŞINDA

Bedriye ile Can halaları Kader'i eve getirmek zorunda kalıyor. Kader bir yandan babasına izahat veriyor diğer yandan da kendini evde tutmaya çalışıyor. Ejder ise cezaevinde Gülperi'den intikam alma planları yapıyor. Aldığı ilaçlar sonucunda bayılıyor ve revire kaldırıyor.

 

HASAN, SEYİT'TEN GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Seyit, Hasan'ı sokaktaki insanlara götürüyor. Selen'in babası yüzünden mağdur olan insanları gösteriyor. Amacının onların hakkını geri almak olduğunu söylüyor. Hasan onu anlıyor ama kız yüzünden tepkisini sürdürüyor. Gökhan Seyit'in nasıl bir insan olduğundan söz ediyor.