26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Hekimoğlu 32. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Hekimoğlu 32. bölüm fragmanı yayında!

Hekimoğlu 32. bölüm bu hafta yayınlanmadı. Her hafta Salı akşamı ekranlara gelen Hekimoğlu dizisinin izleyenleri Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında yayınlandı. Peki Hekimoğlu 32. bölüm neden yayınlanmadı? Bu hafta yeni bölümü yayınlanmayan Hekimoğlu'nun 32. yeni bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor. Hekimoğlu 32. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte yeni bölüm yayın tarihi

5 Ocak 2021 Salı 16:44 - Güncelleme:
Hekimoğlu 32. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Hekimoğlu 32. bölüm fragmanı yayında!

Hekimoğlu 32. bölüm neden yayınlanmadı? sorusunun cevabı, diziyi izleyenler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Ebru Özkan Saban, Okan Yalabık gibi isimlerin bulunduğu dizi Hekimoğlu 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Hekimoğlu 32. yeni bölüm tarihi belli oldu. Buna göre; Hekimoğlu 32. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Hekimoğlu 32. bölümün ekranlara geleceği tarih ve yeni bölümde yaşanacaklar.

HEKİMOĞLU 32. BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI?

Yılbaşı nedeniyle bir hafta ara veren diziler arasında Hekimoğlu da yer alıyor. Yılbaşı tatili nedeniyle Hekimoğlu dizisinin 32. yeni bölümü ekranlara ara verdi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmedi. Yılbaşı nedeniyle bir hafta ara veren dizinin 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hekimoğlu 32. yeni bölüm ne zaman? sorusunun yanıtı da merak konusu oldu. İşte Hekimoğlu 32. bölüm fragmanı ve yeni bölüm tarihi.

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü 12 Ocak Salı günü ekrana gelecek.

HEKİMOĞLU 32. BÖLÜM FRAGMANI


Hekimoğlu 32. Bölüm Fragmanı yayında! Hekimoğlu'ndan gizlenen gerçek ne?

Hekimoğlu bir önceki vakayı çözemediğini düşünüp depresyona girmiştir. İpek ve Orhan vakayı çözdüğünü Ateş'e söyleyip söylememekte kararsızdır.

Öte yandan İpek, Hekimoğlu'na yeni kız arkadaşı konusunda uyarıda bulunur.

Hekimoğlu'nun yeni bölümü izleyicisini ekrana kilitleyecek.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hekimoğlu dizisinin yayınlanan son bölümünde Ateş, iyileşip tekrar hastaneye dönüyor ve bu defa radarına İpek'le Orhan takılıyor.

Vurulduktan sonra hastaneye dönen Hekimoğlu, iki vaka birden almaya karar verir. Hekimoğlu’ndaki tek değişiklik iki vakayı aynı anda kabul etmesi değildir. Hekimoğlu hastaları iyileştirmeye çalışırken, bir yandan da İpek’in peşine düşer. İpek’in Orhan’la baş başa yemeğe çıkması ve şüpheli tavırları, Hekimoğlu’nu yeni bir oyunun içine sürükler.

AMELİYAT İŞE YARAMADI!

Hekimoğlu son bölümde ameliyat sonrası ağrıları dinen ve koşmaya bile başlayan Ateş, hastaneye dönüyor. Her şey yolunda giderken Ateş'in bacağına bir anda ağrı saplanıyor. Bu durumdan şüphelenen Ateş, ağrılar bir kaç kez daha tekrarlayınca Orhan'a söylüyor. Ağrılarının başladığını ve ameliyatın işe yaramadığını öne sürüyor. Orhan, ona inanmıyor. Ancak bu konuda ciddi olan Ateş, çaresiz kalıyor ve kendine reçete yazmak zorunda kalıyor. Orhan'ın odasına girerek kendine reçete yazan ve onun kaşesini kullanan Ateş, bundan sonra ne yapacak? Tekrar bastonla mı yürüyecek?

Bir mucize daha gerçek oldu!

Hekimoğlu 31. bölümde Ateş, bir mucizeye daha imza attı. Sekiz yıl boyunca felçli olarak tekerlekli sandalyeye mahkum olarak yaşayan Ersin'i yeniden hayata döndürdü. Onun sağlığı için her yolu deneyen Ateş, onu kurtaracak olan şeyi fark ediyor ve İpek'ten izin istiyor. Ancak İpek yine onu reddediyor. Hastayı da taburcu etmeye karar veriyor. Ancak Ateş, hemen vazgeçmiyor ve İpek'in kapısına kadar gidip tekrar konuşuyor. Böyle bir ihtimalin olduğunu ve denemeleri gerektiğini anlatıyor. Vicdanı rahat etmeyen İpek, tam hasta çıkış yapacakken Ateş'in sözünü dinliyor ve ona kortizon yapıyor. Sonrasında olanlar ise tam bir mucizeye dönüşüyor...

Ateş, sahalara döndü!

Ağrıları bittiğinden beri yerinde duramayan Ateş, sürekli kendini topla oynarken buluyor. Hastanede ilgilendiği vakanın çocuğuyla halı sahaya inen Ateş, onunla maç yapıyor. Sahada olmayı özlediğini fark ediyor ve sonrasında da Orhan'la oynamaya karar veriyor. Ateş'in bu başarısı Orhan'ı şaşkına çeviriyor. Ateş, yeniden sahalara dönmenin mutluluğunu yaşıyor ancak bu mutluluk fazla uzun sürmüyor...

Ateş'e çiçek gönderen kim?

Hekimoğlu yeni bölümde Ateş'in aldığı vakardan biri ona çiçek gönderiyor. Yoga hocası olan kadın, onu iyileştirdiği için teşekkür etmek istiyor. Ancak onunla bir türlü karşılaşamıyor. Bu konuda Memoli ona akıl veriyor. Ateş'in çiçeklerden hoşlandığını ve ona çiçek gönderebileceğini söylüyor. Ateş'e gelen çiçekler bir anda şaşkınlığa yol açıyor. Orhan, ona çiçek gelme ihtimali olmadığını ve bu işte bir yanlışlık olabileceğini söylerken düğüm çözülüyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu'nun oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Ebru Özkan Saban, Okan Yalabık gibi isimler yer alıyor.