8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Hikaye dizisinde Filiz yine bir çıkmaza giriyor

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Bizim Hikaye dizisi 53. son bölümünde Barış’ın ölüm haberi bütün aileyi büyük bir acıya sürüklerken, Filiz’in düğün günün ertesinde yaslı bir dul olmaktan çok daha büyük bir sorunu vardır artık.

28 Aralık 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Hikaye dizisinde Filiz yine bir çıkmaza giriyor

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Bizim Hikaye dizisi 53. son bölümünde Barış’ın ölüm haberi bütün aileyi büyük bir acıya sürüklerken, Filiz’in düğün günün ertesinde yaslı bir dul olmaktan çok daha büyük bir sorunu vardır artık. Elibollar Nihal’in başlarına açacakları dertten kurtulmuşlardır belki ama şimdi Filiz’in onlara getirdiği yeni haberle mücadele etmek zorundadırlar. Herkes bu yeni sorunla kendi yöntemleriyle başa çıkmaya çalışırken, Filiz herkesi hayrete düşüren yepyeni bir çözümle karşılarına çıkar.

 

 

FOX TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NELER VAR? - TV CANLI İZLE

 

BİZİM HİKAYE 53.BÖLÜM ÖZETİ

Bizim Hikaye 53.bölümünde; Barış’ın ölüm haberi bütün aileyi büyük bir acıya sürüklerken, Filiz’in düğün günün ertesinde yaslı bir dul olmaktan çok daha büyük bir sorunu vardır artık. Elibollar Nihal’in başlarına açacakları dertten kurtulmuşlardır belki ama şimdi Filiz’in onlara getirdiği yeni haberle mücadele etmek zorundadırlar. Herkes bu yeni sorunla kendi yöntemleriyle başa çıkmaya çalışırken, Filiz herkesi hayrete düşüren yepyeni bir çözümle karşılarına çıkar. Yeni hayatlarına alışmaya çalışan Elibollar’a hayatın ve Barış’ın ardında bıraktığı mirasın getireceği insanlar ise henüz tükenmemiştir.