19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İstanbullu Gelin 65.son bölüm yine çok konuşulacak

İstanbullu Gelin 65.son bölüm izleyicisiyle buluştu.

8 Aralık 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin 65.son bölüm yine çok konuşulacak

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin 65.son bölümünde Fikret ve Adem’in durumu ciddiyetini koruyor! Fikret ve Adem hastanededir ve durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutmaktadır. Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin 66.yeni bölüm fragman görüntüleri ve 65.son bölüm detayları bu haberimizde derledik.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

İSTANBULLU GELİN 66.BÖLÜM FRAGMANI

İstanbullu Gelin 66.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

İSTANBULLU GELİN 65.BÖLÜM ÖZETİ

İstanbullu Gelin dizisi 65.bölümünde; Fikret ve Adem’in durumu ciddiyetini koruyor!
Fikret ve Adem hastanededir ve durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutmaktadır. Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır. Esma’nın yaşayacağı şok ise bu haber ile olmayacaktır.