29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

İstanbullu Gelin ne zaman başlıyor

İstanbullu Gelin ne zaman başlıyor 3.sezon hangi tarihte yayınlanacak merak ediliyor. Sevilen ve ilgiyle takip edilen efsane dizi İstanbullu Gelin 3.sezon çekimlerine hız kesmeden devam ediyor. Peki Star TV’nin fenomen dizisi İstanbullu Gelin yeni sezon ne zaman hangi tarihte saat kaçta başlayacak? Tüm merak edilen ayrıntıları haberimizde topladık.

29 Ağustos 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
İstanbullu Gelin ne zaman başlıyor

İstanbullu Gelin ne zaman başlıyor araştırılıyor İstanbullu Gelin hangi tarihte saat kaçta başlayacak? Yeni sezona bomba gibi gelecek olan İstanbullu Gelin yeni sezon yeni çekimleri şimdiden başladı. Entrika ve heyecan dolu bölümleriyle kendine hayran bırakan İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı izleyicisiyle buluştu. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Tamer Levent, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış ve Güven Murat Akpınar’ın paylaştığı İstanbullu Gelin 3. sezonuyla Eylül ayı sonunda Star TV ekranlarında yerini alacak. 

TARZININ ÇOK DIŞINA ÇIKTI

Bu güne kadar görmeye alışık olduğumuz tarzının dışına çıkan Çetinkaya, Esma'nın yılladır görüşmediği görümcesi Ülfet Kavaklı'yı canlandıracak. İstanbul Nişantaşı'nda yaşayan Kavaklı, tasarımları ile modanın önde gelen isimlerinden Pera Mağazalarının hem sahibi hem de yaratıcısı.

 

 

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Fikret uçağın korgo bölümünde bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklandı. Bu durum Boran Şirketler grubunun hisse kaybetmesine sebep oldu. Faruk detaylı bir araştırma ile komployu yapanı bulmaya çalıştıç Adem ise Fikret’e karşı oynamaya devam etti. Süreyya’nın kanamasının olması ise Boranlar’a bir şok daha yaşattı. Faruk, İpek’in desteği ile komployu yapanın Adem olduğunu öğrendi ve önemli bir karar vererek Adem’in karşısına bir seçimle çıktı.

 

 

YENİ TARZI İÇİN 10 KİŞİLİK EKİP ÇALIŞTI

İstanbullu Gelin için imaj değiştiren Meral Çetinkaya için 10 kişilik kostüm ve aksesuar ekibi görev yaptı. Kıyafetlerde özel tasarım ürünleri tercih edilirken aksesuarlarda iddialı seçimler öne çıktı. Boranların varlıklı ve bir o kadar da güçlü akrabaları Ülfet Kavaklı'nın ortaya çıkışı ile yaşanacaklar şimdiden büyük merak konusu oldu.

 

İSTANBULLU GELİN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İstanbullu Gelin’in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı kesinlik kazanmadı. Yaz rolünü oynayacak olan Ahsen Eroğlu’nun da açıklanmasıyla İstanbullu Gelin’in kısa süre içinde başlaması bekleniyor. İstanbullu Gelin’in yeni sezonu için eylül ayı ihtimali üzerinde duruluyor.

 

AHSEN EROĞLU: İSTANBULLU GELİN KADROSUNA KATILMAK HEYECAN VERİCİ

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan İstanbullu Gelin'de Yaz karakteri için genç ve sevilen oyuncu Ahsen Eroğlu ile anlaşıldı.

Eroğlu, Faruk ve Süreyya'nın kızları Yaz olarak izleyici karşısına çıkacak.

Fenomen dizinin kadrosuna dahil olduğu için kendini çok şanslı sayan oyuncu mutluluğunu şu sözlerle anlattı; “İstanbullu Gelin kadrosuna katılmak benim için heyecan verici. İstanbullu Gelin, içinde yer alan kadın karakterlere, hiç rastlamadığımız nitelikler katan bir hikaye. Bu kadınlardan biri olmak çok özel hissettiriyor. Büyük bir ekip ve deneyimli oyuncu kadrosuyla çalışacak olmak benim için okul kadar öğretici olacak. Zeynep Günay Tan ile etkileşime geçerek karakteri çıkarmak için heyecanlı ve sabırsız hissediyorum”.

Büyülü aşkın meyvesi olan Yaz Boran'ın hikaye içindeki yeri ve olayları nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor.