20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Jet Sosyete dizisi oyuncuları kim konusu nedir Jet Sosyete ne zaman başlayacak

Jet Sosyete dizisi hangi gün yayınlanacak? Oyuncuları kim konusu nedir? Star TV’nin büyük merakla beklenen Gülse Birsel imzalı yeni dizisi Jet Sosyete ile ilgili merak edilenler star.comtr adresinde.

27 Ocak 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Jet Sosyete dizisi oyuncuları kim konusu nedir Jet Sosyete ne zaman başlayacak

Jet Sosyete dizisi hangi gün yayınlanacak? Oyuncuları kim konusu nedir? Star TV’nin büyük merakla beklenen Gülse Birsel imzalı yeni dizisi Jet Sosyete ile ilgili merak edilenler star.comtr adresinde. Yapımcılığını BKM’nin, senaristliğini Gülse Birsel’in, yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği, kadrosunda Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Aslı Bekiroğlu ve Ecem Uzun’un yer aldığı dizinin ”pazar” günü yayınlanması bekleniyor. BKM Film’in diziyi ”pazar” günü yayınlamak istediği öğrenildi. Nihai kararı ise Star TV verecek. Jet Sosyete, Şubat ayında Star TV’de!

BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilecek Jet Sosyete yıldız oyuncu kadrosu ile ekranlarda komedi fırtınası estirecek. Jet Sosyete oyuncu kadrosu bir hayli geniş! İşte dizide yer alan isimler Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Emre Taştekin, Tuğba Çom Deniz, Cengiz Ecem Uzun. İşte merak edilen Jet Sosyete oyuncuları kimler konusu nedir Gülse Birsel Jet Sosyete dizisi ne zaman başlıyor? Sorularının yanıtları haberimizde…

 

 

JET SOSYETE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Aile Arasında filminin yapımını üstlenen BKM, bu dizinin de yapımcısı olacak. Dizi, Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Bu ekibi senaryo olmadan izlesek de yeter. Ancak Jet Sosyete’nin çok da güzel bir konusu var: Orta halli bir ailenin bir anda büyük servetlere kavuşup sosyete hayatına geçişi işlenecek. 

 

JET SOSYETE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bir döneme damga vuran Avrupa Yakası,Yalan Dünya gibi ses getiren dizilerde imzası bulunan ünlü sanatçı Gülse Birsel, yepyeni bir diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yalan Dünya gibi Kanal D ekranlarında olacağı söylenen Jet Sosyete'nin yayın tarihi için ise, 2018 yılı Ocak sonu işaret ediliyor.

 

JET SOSYETE OYUNCU KADROSU

İşte orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alan Jet Sosyete kadrosundaki isimler:

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Emre Taştekin, Tuğba Çom Deniz, Cengiz Ecem Uzun.