7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Kadın 44.bölümde heyecan arttı

Sarp’ı Pırıl ve çocuklarıyla gören Bahar hayatının en zor günlerinden birini geçirmiştir. Artık hiçbir şeyi çocuklarından saklamak istemediği için de bunu Nisan ve Doruk’a anlatmaya karar verir. Ama tek bir şeyi değiştirerek. Hatice ise bu olayın arkasında yine Şirin olduğunu düşünür.

19 Aralık 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kadın 44.bölümde heyecan arttı

KADIN 44.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarp’ı Pırıl ve çocuklarıyla gören Bahar hayatının en zor günlerinden birini geçirmiştir. Artık hiçbir şeyi çocuklarından saklamak istemediği için de bunu Nisan ve Doruk’a anlatmaya karar verir. Ama tek bir şeyi değiştirerek. Hatice ise bu olayın arkasında yine Şirin olduğunu düşünür. Enver’e verdiği sözlerden sonra Şirin yine ortalığı karıştırmıştır. Tüm bu olanların üzerine bir de Şirin, Hatice’nin Sarp’tan aldığı paraları söyleyince Enver neye uğradığını şaşırır. Hatice’ye olan güvenini de kaybeden Enver’in ailesinde Bahar’dan başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. Pırıl ise Bahar’ın çocukları görmesiyle rahatlar. Ama bu evrede unuttuğu tek bir şey vardır; Sarp’ın Bahar’a olan büyük aşkı.

 

KADIN 43. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar, Şirin'in ilik için geldiği gün yanında Sarp'ın da olduğunu öğreniyor. Bahar duyduğu bu gerçekle baş edemiyor. Yeliz onu durduramıyor. 

 

BAHAR, HATİCE'Yİ YAKALIYOR

Hatice evdeki paradan alıp Enver'e tazminatının bir kısmının yattığını söylüyor. Yalan söyleyen Hatice, Enver'in onunla gelmesine engel oluyor. Şirin annesinin yalan söylediğini hemen anlıyor. Babasına da imalı imalı konuşuyor. Sonra da mutfağı arayarak annesinin sakladığı parayı buluyor. Mutfaktaki yerinden alıp kendi odasına saklıyor. Hatice eve gelince Şirin'in arkasından ettiği imalı sözleri duyuyor.

JALE, CEYDA'DAN ÖZÜR DİLİYOR

Yeliz, Ceyda'yı arayıp haber veriyor. Ama Ceyda işten atıldığını bildiklerini söyleyince Ceyda deliriyor ve hesap sormaya gidiyor. Ceyda hastaneye gidip Jale'nin montona mürekkep döküyor. Tam çıkarken de Jale ile karşılaşıyor. Hem de hiç beklemediği şekilde. Jale çok özür dileyerek Ceyda'nın günahını aldığını söylüyor.