7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Kadın dizisi 34.son bölümde olay sahne!

Kadın son bölüm ve yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.

10 Ekim 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kadın dizisi 34.son bölümde olay sahne!

Fox Tv'de her Salı akşamı yayına giren Kadın dizisi bu haftaki 334.son bölümünde Jale’nin Sarp’ı gördüğünü Bahar’a söylemesi üzerine Bahar, büyük bir paniğe kapılır. Bahar’a aşık olduğunu artık kimseden saklamayan Arif de babasına bunu açıkça söyler. Başka uygun ilik bulunamaması üzerine iliği Şirin’den almak zorunda kalan Jale, Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Ama Bahar’ı Şirin’e muhtaç olma düşüncesi bile korkutmaktadır.

KADIN 35.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya'nın paylaştığı Kadın 35.bölümü 16 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

KADIN 34.BÖLÜM FRAGMANI

KADIN 34.BÖLÜM'DE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Jale’nin Sarp’ı gördüğünü Bahar’a söylemesi üzerine Bahar, büyük bir paniğe kapılır. Bahar’a aşık olduğunu artık kimseden saklamayan Arif de babasına bunu açıkça söyler. Başka uygun ilik bulunamaması üzerine iliği Şirin’den almak zorunda kalan Jale, Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Ama Bahar’ı Şirin’e muhtaç olma düşüncesi bile korkutmaktadır. Şirin’in bir yalanını daha yakalayan Enver, onu bir daha evde görmek istememektedir. Bunun üzerine evi terk eden Şirin’in ise bir sonraki hamlesi ne olacaktır?

 

KADIN 34. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

KADIN DİZİSİ 33. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Babasını gören Doruk olayın şokunu üzerinden atamaz. Doruk ve Alp'in karşılaşmasına şahit olan Arif ise dehşete kapılmıştır. Sarp ve Arif cephesinde işler çığrından çıkarken, Sarp’ın yaşadığını öğrenen Arif ne yapacak? Şirin ve Bahar arasında kalan Hatice ise kendi gerçeğiyle yüzleşecektir.

KÜNYE:

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY – FARUK BAYHAN
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ
SENARYO: HANDE ALTAYLI
MÜZİK: CEM TUNCER
UYGULAYICI YAPIMCI: SUZAN SÜMELİ
TÜR: DRAM