8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Kadın dizisinde ölen kadın kim?

Yapımcılığını Med Yapım ve Mf Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in yaptığı Kadın dizisinde, eşini kaybettikten sonra iki çocuğuyla yaşam mücadelesi veren bir kadının dramı anlatılmaktadır.

26 Aralık 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kadın dizisinde ölen kadın kim?

Yapımcılığını Med Yapım ve Mf Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in yaptığı Kadın dizisinde, eşini kaybettikten sonra iki çocuğuyla yaşam mücadelesi veren bir kadının dramı anlatılmaktadır. Dizide Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’a Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Devrim Özder Akın, Kübra Süzgün ve Ali Semi Sefil eşlik etmekte. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikakt çeken Kadın dizisi 456.son bölümünde bu hafta Enver’e gönderdiği telefonla Bahar’a ulaşan Sarp’ın tek isteği Bahar ve çocuklarının güvende olmasıdır.

Kadın Salı 20.00'de FOX'ta!

Kadın dizisinde ölen kadın kim?
Salı akşamları reyting zirvesini kimseye kaptırmayan Kadın dizisi 45. bölümüyle ekranlara geldi. Final sahnesiyle kafaları karıştıran dizide duyulan silah sesinin ardından herkes şu sorunun cevabını merak etti: Kim vuruldu?

OX TV'de Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerini oynadığı Kadın dizisi 25 Aralık Salı akşamı 45. son bölümüyle ekrana geldi. Ocak 2019'da ekrana ara verecek olan Kadın'ın son bölümünde kimin öldüğü ise merak konusu oldu.

'KADIN ÖLDÜ'

Kadın son bölümde Bahar'ın hayatının tehlikede olduğunu öğrenen Sarp harekete geçti. Bahar'ı ve çocuklarını alarak evden çıkan Sarp'ın karşısına Nezir'in adamları çıktı. Sarp kapıda bekleyen adamın başına silah dayayarak Bahar ve çocuklarla birlikte apartmandan kaçmayı başardı. Ancak Bahar ve Sarp'ın ayrılmasının ardından evden silah sesi duyuldu. Adamlardan birinin 'Kadın öldü' demesi ise kafalarda soru işareti bıraktı.

KADIN DİZİSİ 46.BÖLÜM FRAGMANI

FOX TV'de her salı akşamı ekrana gelen Kadın dizisi 45.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.