30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Kara Sevda yeni bölümde Nihan düğünden sonra kabusu yaşıyor

Kara Sevda 69. yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. Kara Sevda yeni bölümde, Kemal’le düğünde geçirdiği mutlu anlar Nihan için kabusa dönüşür.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kara Sevda yeni bölümde Nihan düğünden sonra kabusu yaşıyor

Kara Sevda 69. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak. Kara Sevda yeni bölümde, Kemal’le düğünde geçirdiği mutlu anlar Nihan için kabusa dönüşür.

KARA SEVDA SON BÖLÜM ÖZETİ

Kemal ile Asu tek celsede boşanıyor

 

Galip’in tutuklanması Kozcuoğlu Holding’in temelini sarsacak derin bir şok dalgasına dönüşür. Emir ise bütün gücüne rağmen bir Kozcuoğlu’nun hapse girmesinin dehşeti içindedir. Ancak yaşayacakları sadece bununla sınırlı kalmayacaktır.

 

KARA SEVDA SON BÖLÜM STAR TV

 

Leyla’nın vurulmasıyla ilgili yaptıkları araştırma, Kemal’de Asu’nun kaçırılma süreci ile ilgili bir kapı açar. Kemal Emir’in hayatında açtığı gediği büyütmek ve Asu’yu da Galip’in yanına yollamak için harekete geçer. Tam bu sırada Komiser Mercan’dan Kemal’e işbirliği teklifi gelir. Tek şartı, Nihan’ın süreçten uzak kalmasıdır. Ama Nihan’ın oyun dışında kalmaya niyeti yoktur. Şaşırtıcı bir ittifak teklifiyle Zeynep’in karşısına çıkar. Asu’yu indirmek için birlikte hareket etmelerini ister.