24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Karagül 49. bölüm fragmanı ! (KARAGÜL SEZON FİNALİ FRAGMANI) izle fox tv ! 13 Haziran 2014

Karagül 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Karagül 49. bölüm fragmanı izle. Karagül'de herkes Kendal'ın Murat'ı öldürdüğünü öğrendi. Karagül 49. bölüm fragmanı ve özeti. Karagül 49. bölüm sezon finali fragmanı. Karagül 49. bölümde neler olacak ? Karagül 49. bölüm özeti. Karagül 49. bölüm fragmanı izle fox tv.

12 Haziran 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Karagül 49. bölüm fragmanı ! (KARAGÜL SEZON FİNALİ FRAGMANI) izle fox tv ! 13 Haziran 2014

Karagül 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Karagül 49. bölüm fragmanı izle. Karagül'de herkes Kendal'ın Murat'ı öldürdüğünü öğrendi. Karagül 49. bölüm fragmanı ve özeti. Karagül 49. bölüm sezon finali fragmanı. Karagül 49. bölümde neler olacak ? Karagül 49. bölüm özeti. Karagül 49. bölüm fragmanı izle fox tv.

Karagül nefes nefese izleyeceğiniz sezon finaliyle FOX ekranlarında...

Kadriye bir annenin başına gelebilecek en büyük acıyı yaşamış olduğunu düşünürken, Murat’ın gerçek ölüm sebebini öğrenerek yıkılır. Yüreğindeki ateşi daha da alevlendirmek pahasına da olsa, Kendal’ın yanına gider. Kendal her şeyi hallettiğini düşünüp keyiflendiği sırada, karşısında elinde kendine doğru tutulmuş silahla anasını görür ve o an Kendal için sonun başlangıcı olur.

Bu sırada Asım babasının cezasını çekmesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam eder. Ama Oğuz da artık ipuçlarını birleştirmiş ve Murat’ın ölümü hakkındaki şüphelerini doğrulamıştır.

Tüm olup bitenlerden habersiz bir şekilde Ebru, Emine’nin durumundan dolayı kendini suçlu hissetse de, bu kafasına koyduğunu yapmasına engel olmaz ve o kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam eder. Ama Narin Ebru’nun yine Kendal’la karşı karşıya kalmasını fırsat bilip Ebru’ya olan suçlamalarını geciktirmez.

Diğer yanda Melek’in gün geçtikçe kendine olan güveninin daha da artması ve şüpheli hareketleri Özlem’in yanı sıra Fırat’ın da dikkatini çeker. Özlem bunun altında yatan sebebin ne olduğunu düşünürken, karşısına onu daha da zorlayacak başka bir problem çıkar.

Herkes kendi mücadelesiyle uğraşırken, gelen haberle dağılırlar. Murat’ın aslında öldürülmüş olduğu ve katilinin Kendal çıkması konaktaki tüm hayatı durdurur. Şimdi hesaplaşma zamanıdır.



YAYIN GÜNÜ : 13  HAZİRAN   CUMA
BÖLÜM          :  49
Saat : 20.45

Karagül'de Kendal için artık yaptıklarının bedelini ödeme zamanı geliyor... Karagül 48. bölüm izle ! Karagül son bölüm izle. Karagül'de neler olacak ? Karagül 48. bölüm fox tv izle. Karagül 48. bölüm seyret. Karagül 48. bölüm canlı izle fox tv... Karagül 48. bölümde neler olacak ?

Karagül 48. bölüm fragmanı izle. Karagül 48. bölüm fragmanı ve özeti. Karagül 48. bölüm fragmanı fox tv izle. Karagül'de Murat'ın yaşadığı ortaya çıkacak mı ? Karagül 48. bölüm özeti... Karagül son fragman izle. Karagül fox tv izle. Karagül 48. bölümde neler olacak ?

Karagül 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Karagül 48. bölüm fragmanı ve özeti stargazete.com'dan... Karagül 48. bölüm fragmanı fox tv'de... Karagül'de neler olacak ? Karagül 48. bölümde Murat büyük şokta. Karagül 48. bölümüyle 6 Haziran 2014 cuma günü 20.00'de fox tv'de. Karagül son fragman izle !

Konakta isyan sesleri yükselirken, Kendal, çıkıp çıkamayacağı belli olamayan karanlık bir yola çoktan girmiştir.

Murat, Kendal’a hak ettiği cezayı vermeye kararlıdır. Kendal için  artık yaptıklarının bedelini ödeme zamanı gelip çatmıştır. Kendal düştüğü tuzağın içinden kurtulmak için çırpınırken, Asım’ın giderek garipleşen hareketleri başta Kadriye olmak üzere herkesin dikkatini çeker. Kimsenin haberi olmasa da Asım kendi içinde en büyük savaşı vermektedir. Asım’ın vereceği karar, sonun başlangıcıdır.

KARAGÜL TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN...

Oğuz ve Narin arasındaki belirsizlik giderek çıkmaza sürüklenir, Kadriye bu konu hakkında Oğuz’la konuşmaya kararlıdır.

Fırat Cemal’in sürekli ortada olmasından rahatsızlık duymaya başlar ve bunun ardında başka şeylerin olduğundan şüphelenir. Bu sırada Ebru’nun karşısına hiç beklemediği yeni bir fırsat çıkar. Ancak bu sırada Ebru’ya gelen bir haber en başta Ebru olmak üzere bütün konağın korkulu anlar yaşamasına sebep olur.

Murat , ne yapacağını bilemez bir durumdayken kendini birden saklandığı herkesin arasında bulur. Murat sevdikleri arasında, en büyük imtihanı vermeye çalışmaktadır.



YAYIN GÜNÜ : 6 HAZİRAN   CUMA - BÖLÜM :  48

Karagül bu akşam Fox TV'de... Karagül bu akşam yayınlanacak mı ? Karagül'de neler olacak ? Karagül 46. bölüm özeti. Karagül 46. bölüm izle fox tv. Karagül 46. bölümde neler olacak ? Karagül 46. bölüm fragmanı yayınlandı.

Karagül 46. bölüm özeti yayınlandı... Peki Karagül'de neler olacak ? Karagül 46. bölüm özeti oku. Karagül 46. bölüm fragmanı fox tv izle. Karagül 46. bölüm izle. Karagül 46. bölüm özeti ve fragmanı. Karagül 46. bölüm canlı izle... Karagül 46. bölüm full hd izle.

Karagül bu akşam yayınlanacak mı ? Karagül 46. bölüm var mı... Karagül 46. bölüm izle. Karagül 46. bölüm fox tv'den izle. Karagül 46. bölüm fragmanı. Karagül 46. bölüm özeti. Karagül 46. son bölüm izle. Karagül izle.

Karagül'de Murat Kendal’a hiç beklemediği bir ders veriyor. Baran ve Narin’in arası ise oldukça gergin. Karagül 46. bölüm fragmanı izle. Karagül 46. bölüm özeti yayınalandı. Karagül 46. bölümde neler olacak ?

Karagül'de neler olacak. Karagül 46. bölüm fragmanı izle ! Karagül 46. bölüm özeti yayınlandı.
    
46. Bölüm Özeti

Kendal’ın oynadığı oyun, hiç beklemediği bir şekilde sonuçlanırken, evladını kaybetmenin acısını en derinden hisseder. Murat bu kez Kendal’a hiç beklemediği bir ders verir. Ebru, Rüzgar’a kavuştuğu için her ne kadar mutlu olsa da, ona bunu yapanın kim olduğunu bulmadan asla içi rahat etmeyecektir. Anlam veremediği ve cevaplarını bir türlü alamadığı sorular, Ebru’nun içini kemirmeye devam etmektedir. Baran ve Narin’in arası Oğuz meselesi yüzünden hayli gergindir. Tüm bunların dışında Baran, bu kadar çok sorunla baş edememekte, kendince çözümler aramaktadır. Ada ve Maya arasındaki gerginlik yükselirken, Ada, Maya’nın neden böyle davrandığını anlayamamakta, Maya’nın suskunluğu her geçen gün iki kardeşin arasını açmaktadır. Arada sıkışıp Kalan Serdar ise ne yapacağını bilememin acısı ile kıvranmaktadır. Diğer yandan Murat artık sevdiklerinden uzak kalmaya dayanamaz, çok tehlikeli bir plan yapar. Özlem bilmeden bu planın parçası haline gelir. Murat’ın dönüşü artık konak içindeki dengeleri değiştirmiştir ancak henüz kimse bunun farkında değildir.





Bölüm Tarihi: 16/05/2014