19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kayıtdışı dizisinde neler oluyor?

Her Pazartesi akşamı seyirciyle buluyacak olan Kayıtdışı yeni bölümlerile ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı Kayıtdışı yeni bölümünde neler yaşandığını merak edenler için ayrıntıları bu haberimizde derledik.

27 Eylül 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kayıtdışı dizisinde neler oluyor?

FOX TV'de yeni başlayan ekranların iddialı dizisi Kayıtdışı yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta! İlk bölümü ile izleyiciden tam not alan Kayıtdışı yeni bölümü için heyecan dorukta. Bu akşam yayınlanması beklenen Kayıtdışı 2. bölümünde Neşet Ertaş sürprizi yaşanacak. Nejat (İsmail Hacıoğlu) abisine (Erkan Petekkaya) doğum günü hediyesi olarak Neşet Ertaş CD’si hediye edecek. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı “Kayıtdışı” dizisinin bu akşamki bölümünde Neşet Ertaş, 5. ölüm yıl dönümünde “Neredesin Sen” türküsüyle anılacak!

FOX izleyicisi, Neşet Ertaş’ın ölüm yıl dönümünde Ateş ailesiyle birlikte duygusal anlar yaşayacak. Senaryosunu Şahin Altuğ ve Caner Güler’in kaleme aldığı, yapımcılığını Red Arrow Entertainment bünyesindeki Karga Seven Pictures’ın, proje tasarımı ile kreatif yönetmenliğini ise Cevdet Mercan’ın üstlendiği dizinin ikinci bölümü için şimdiden nefesler tutuldu!

KAYITDIŞI 2. BÖLÜM FRAGMANI



KAYITDIŞI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Kayıtdışı dizisinde bu hafta kaza yapan aracın direksiyonunda Zeynep'i gören Ali Kemal, şaşkındır. Zeynep’in kazasına sebep olan kişiyi bulmak için Ekrem Adnan’ı görevlendirir ve Adnan kamera kayıtlarından sorumluyu bulmak için harekete geçer. Ekrem’in Avrupa’dan beklediği kurye kaçırılır. Kuryeyi kaçıran Melek’tir ancak sorguladıklarında kaçırdıkları adamın bir turist olduğu yanlış kişinin kaçırıldığı asıl kuryenin ortada olmadığı anlaşılır. Herkesin aradığı kurye nerededir? Ali Kemal’in kardeşi Nejat bulduğu kimsesiz çocuğun ailesini bulmak için harekete geçer. Çocuğun ailesini ararken Tıfıl kaybolur.

Zeynep ile yakınlaşmak için yollar arayan Ali Kemal onu etkilemenin bir yolunu bulabilecek midir? Ali Kemal, Zeynep ile epey çalkantılı başlayan ilişkilerini, sıcak bir hale nasıl getirecektir? Ali Kemal’in kızının okulunda Tuğba okulun en yakışıklı ve karizmatik çocuğu Burak’tan hoşlanırken, Burak Tuğba’nın kuzeni İnci’den hoşlanır. Bu durum iki kuzenin arasında büyük bir gerilime neden olur. Ali Kemal, işinin, görevinin ve ailesinin bir çok sorunu ile uğraşırken, Adnan kazanın sorumlusunun Ali kemal olduğuna dair bir kanıt bulur, bu kanıt Ekrem’e ulaşırsa, bu bütün görevin sonu demektir...

KAYITDIŞI 2. BÖLÜM FRAGMANI



KAYITDIŞI GENEL KONUSU

Ali Kemal (Erkan Petekkaya) görüntüde bir sigorta şirketi yöneten, kızı Tuğba (İpek Filiz Yazıcı) ve karısı Esra (Dolunay Soysert) ile yaşayan sıradan bir adam gibidir. Oysa ülkenin ve bölgenin politikasından ekonomisine kadar her türlü spekülasyonu yapabilen büyük bir organizasyonun başındaki iş adamı Ekrem’in (Uğur Polat) peşinde bir devlet ajanıdır. Ekrem’in organizasyonunda, Ekrem’in sağ kolu olan Sabri’nin (Ali Düşenkalkar) yürüttüğü, zengin ve ünlülerin pisliklerini temizleyip daha sonra elde ettikleri bilgiyi gerektiğinde onlara karşı şantaj amacıyla kullanan bir ekibin başı haline gelmiştir. Bu ekipte “hacker”lık yapan İdil (Müge Boz), ekibin güç işlerini yapan Çavuş (Kadim Yaşar) ve ekibe yeni katılan zeki ve yakışıklı Arda (Burak Yamantürk) ona yardım etmektedir. Fakat Ali Kemal görevinin son adımı olan Ekrem ile direk ilişkiye geçememiştir. Ali Kemal’i çocuk esirgeme kurumunda keşfeden ve hala amiri olan istihbarat müdürü Melek (Nur Sürer) ile birlikte bu gizli görevi yürütmektedir. Ali Kemal, kardeşleri Nejat (İsmail Hacıoğlu) ve Sevda (Kübra Kip) ile birlikte çocuk esirgeme kurumunda büyümüştür. Ali Kemal hala kardeşlerine kol kanat germektedir. Ne ailesi ne de ekibindeki kimse onun bir devlet ajanı olduğunu bilmemektedir. Ailesi, görevi ve ona verilen pis işleri yapması yetmiyormuş gibi, Esra’nın kız kardeşi Ece (Dilşad Şimşek) ve komiser eşi Suat’ın (Serdar Orçin ) İstanbul’a tayin olması ve mahallelerine yerleşmeleri ile sorunlarına bir yenisi daha eklenir. Bütün bu mücadele içinde Ali Kemal babasını öldüren adamı bulmaya çalışmaktadır. Ali Kemal yalan hayatların içinde doğruların peşinde koşar. Ekrem son derece güçlü, akıllı ve ülkenin her yerine eli uzanan bir adam olduğu için bir türlü ele geçirilememektedir. Melek, artık Ekrem’e yaklaşmanın yolunun kız kardeşi Zeynep’ten (Songül Öden) geçtiğini anlamış ve Ali Kemal’e, Zeynep’i kendine aşık edip operasyonu hızlandırması emrini vermiştir.

KAYITDIŞI 2. BÖLÜM FRAGMANI

KÜNYE

YAPIM: RED ARROW ENTERTAINMENT bünyesindeki KARGA SEVEN PICTURES
YAPIMCILAR: TAMER ÜNER, KELLY MCPHERSON, TRACY BACAL, ÖZER SATA, EMRE ŞAHİN, SARAH WETHERBEE
YÖNETMEN: CEVDET MERCAN
SENARYO: ŞAHİN ALTUĞ - CANER GÜLER
GENEL KOORDİNATÖR: AYNUR SAYAR
MÜZİK: ENDER GÜNDÜZLÜ, METİN ARIGÜL
TÜR: DRAM

OYUNCULAR: ERKAN PETEKKAYA, SONGÜL ÖDEN, DOLUNAY SOYSERT, İSMAİL HACIOĞLU, BURAK YAMANTÜRK, MÜGE BOZ ,TUGAY MERCAN, ALİ DÜŞENKALKAR, SERDAR ORÇİN,  KADİM YAŞAR, DİLŞAD ŞİMŞEK, KÜBRA KİP, BAHAR ŞAHİN, İPEK YAZICI, ÇINAR GÜLER, NUR SÜRER, PERİHAN ÜNLÜCAN ve UĞUR POLAT