27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Kırgın Çiçekler'de Kader ölüyor mu?

Kırgın Çiçekler son bölümde Güney ve Songül büyük bir tartışma yaşamıştı. Eylül, kavga eden Songül ve Güney'i barıştırmak için plan yapar. Ali ve Eylül giderek yakınlaşır. Cemre zor günlerinde Serkan'ı hiç yalnız bırakmaz. Ejder, Kader'i yok edip suçu Meral'e atar.

17 Ekim 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kırgın Çiçekler'de Kader ölüyor mu?

Kırgın Çiçekler son bölümde gerçek varisin Kader olduğunu öğrenen Ejder Kader’i kaçırdı ve Şile’deki eve kitledi. Harika arkadaşları ile Şile’deki evde parti vermek için o eve gitti. Evin temizlenmesi gerektiğini görünce temizlik malzemelerini aramaya başladı. O sırada birinin evde kitli olduğunu anladı. Kapının deliğinden bakınca o kişinin Kader olduğunu gördü. Hemen annesini aradı. Macide’nin telefonunu Ejder açtı. Harika onun açtığını anlamadı ve annesine Kader’i gördüğünü anlattığını sanırken Ejder’e kendini ele verdi. bölümde Eylül, kavga eden Songül ve Güney'i barıştırmak için plan yapar. Ali ve Eylül giderek yakınlaşır. Cemre zor günlerinde Serkan'ı hiç yalnız bırakmaz. Ejder, Kader'i yok edip suçu Meral'e atar. Üstü başı kan içinde uyanan Meral, kendini savunamaz ve tutuklanır. Kızlar olayı öğrenince şoka girer.

 

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM ÖZETİ

Eylül, kavga eden Songül ve Güney'i barıştırmak için plan yapar. Ali ve Eylül giderek yakınlaşır. Cemre zor günlerinde Serkan'ı hiç yalnız bırakmaz. Ejder, Kader'i yok edip suçu Meral'e atar.

 

KIRGIN ÇİÇEKLER SON 93. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

 

Üstü başı kan içinde uyanan Meral, kendini savunamaz ve tutuklanır. Kızlar olayı öğrenince şoka girer. Herkes Kader'e ne olduğunu merak ederken Harika gerçeği öğrenir ve Ejder'i tehdit eder. Yakalanma korkusuna kapılan Ejder, Harika'nın peşine düşer.