19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Tv8 Kırmızı Oda 42. bölüm izle sezon finali! Kırmızı Oda 42. bölüm full izle!

Kırmızı Oda 42. Bölüm Tv8'de izleyenleriyle buluşuyor. Cuma akşamı Tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda 42. bölümde Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i, tedavi olmak için doktor hanıma geliyor. Her iki diziyi izleyenler için büyük heyecan uyandıran bölümde Zafer, Mitra'nın babasıyla geçmişini öğrendikten sonra karısıyla hayata yeni bir adım atıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Kırmızı Oda 42. bölüm full izleme linki ve son bölüm özeti. Tv8 Kırmızı Oda son bölüm izle!

18 Haziran 2021 Cuma 20:00 - Güncelleme:
Tv8 Kırmızı Oda 42. bölüm izle sezon finali! Kırmızı Oda 42. bölüm full izle!

Kırmızı Oda 42. bölümüyle Tv8'de izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Ekranların büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda 42. bölümde Zafer, Manolya hanıma karısına aşık olduğunu söylüyor. TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'ndaki Gülben, tedavi olmak için doktor hanıma geliyor. Her hafta yeni hikayelerle izleyiciyi etkileyen Kırmızı Oda'nın bu haftaki bölümüne Gülben'in gelişi damga vurdu. Doktor hanım Gülben'i tedavi edebilecek mi? İşte Kırmızı Oda 42. full bölüm izleme linki. Tv8 Kırmızı Oda 42. son bölüm izle tek parça!

KIRMIZI ODA 42. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA (SEZON FİNALİ)

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, 42. bölümüyle sezon finali yaparak diğer diziler gibi ekranlara ara verdi.

KIRMIZI ODA 42. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırmızı Oda 42. bölümde afer Mitra'ya "Babamın birlikte olduğu kadın sen misin?" diye soruyor. Mitra'ya veda eden Zafer, Manolya hanıma karısına aşık olduğunu söylüyor.

Mitra ise bu yaşananlardan sonra Doktor hanıma "Hayat, sevilmeyi yine çok gördü bana" diyor.

Kırmızı Oda'nın 42. Bölümünde; Mitra (Melisa Aslı Pamuk), otelin devir işlemlerinden sora babasının aşkıyla tanışmaya gelip karşısında kendisini bulan Zafer'in yaşadığı şoku Doktor Hanım'a anlatır.

Zafer (Yiğit Özşener) eşi Nihal'e aşık olduğunu sevinç içinde Doktor Hanım'la paylaşırken, diğer yandan da babasının Mitra ile ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra hayata karşı bakış açısının nasıl değiştiğini açıklar.

Zafer'le yeniden başlamanın heyecanını yaşayan Nihal (Esra Ronabar), hayatındaki değişimin doğurduğu güzel sonuçları Doktor Hanım'la paylaşarak ona teşekkür eder.

Sadi /Erkan Petekkaya), sıfırdan bir hayat kurmaya çalıştığını, Miço'ya çok duygulanacağı bir teklif götürdüğünü Doktor Hanım'la paylaşırken mutluluk gözyaşları döker. Sadi'nin eşi Azra (Denir Uğur) Doktor Hanım'la tanışmak için kızlarıyla birlikte kliniği ziyaret eder.

Doktor Hanım'ın kapısını çalan sürpriz isim ise herkesi şaşırttı.

Sezon finaliyle ekranlara ara veren Kırmızı Oda'nın bu haftaki bölümünde TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakteri Kırmızı Oda'ya konuk oldu.

Gülben, Masumlar Apartmanı dizisinde Obsesif Kompülsif Bozukluk yaşayan genç bir kadındır. Psikolojik rahatsızlıkları olan kardeşleriyle birlikte mutsuz bir evde yaşamını sürdürmeye çalışmaktadır.

KIRMIZI ODA KONUSU

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya'nın bir psikiyatristi canlandırdığı dizide kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatları anlatılıyor. Kırmızı Oda'da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralıyor.

Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulmaya devam ediyor.