27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Kızılcık Şerbeti son bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 32. Bölüm full izle tek parça

Kızılcık Şerbeti 32 bölümü ile Show TV'de ekrana geldi. Kızılcık Şerbeti dizisinin 31. son bölümünde Elindeki kozları kullanmaktan çekinmeyen Fatih polislerle birlikte Cemre'yi zorla annesinden alıp götürüyor. Büyük bir yıkım yaşayan Doğa'nın üzüntüsü izleyenleri derinden etkiledi. Peki şimdi neler olacak? Kızılcık Şerbeti 32. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kızılcık Şerbeti son bölüm full izle!

29 Eylül 2023 Cuma 17:56 - Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti son bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 32. Bölüm full izle tek parça

Kızılcık Şerbeti dizisi 31. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde Doğa ve Fatih'in mahkeme gününde bebeğini kaybeden Doğa'nın yaşadığı büyük panik gerilimi artırıyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünü full izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kızılcık Şerbeti 32. bölüm izle tek parça!

KIZILCIK ŞERBETİ 32. BÖLÜM İZLE!

Kızılcık Şerbeti, her hafta Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de...

KIZILCIK ŞERBETİ 33. BÖLÜM 1. FRAGMAN | "BİZ ŞİMDİ DOĞA İLE GİDİYORUZ, CEMRE İLE DÖNECEĞİZ..."

KIZILCIK ŞERBETİ 32. BÖLÜM ÖZETİ

Show Tv'de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti 32. Bölümde; Doğa ve Fatih'in merakla beklenen boşanma davası gününden sahne ekrana geldi.

Kısa bir süreliğine bebeğini Nursema'ya emanet eden Doğa, onun bunu fırsat bilerek çocuğunu görsün diye Fatih'i çağırması nedeniyle ikilinin arası açılacaktır.

Nursema ve Umut'un, Abdullah'ın evine geçici olarak gelmesi, ikilinin ilişkisini olumsuz etkilerken Pembe kızının yanında olmasından dolayı çok mutludur. Ancak Umut'un geceleri barda şarkıcılık yaptığına yakından tanık olan Abdullah damadını sert bir şekilde uyaracaktır.

Ömer ve Kıvılcım evlendiklerini deklare etmek üzere bir yemek daveti yaparlar. Alev yemeğe son anda katılacak ve büyük bir bomba patlatacaktır.

Ama en büyük sürpriz finalde mahkeme salonunda yaşanacaktır.

Mahkemede Fatih'in, Doğa'nın akli dengesinin yerinde olmadığını söylemesi üzerine hakim bebeğin velayetini babasına verdi.

Doğa'nın gözyaşları eşliğinde isyan ettiği tanıtımda Kıvılcım ve Ömer de yıkılırken, Fatih ve Pembe'nin sevinci dikkatleri çekti. Tanıtımda ayrıca Nursema'nın evliliğine karışan Pembe kızının tepkisiyle karşılaştı. İki ailenin yemek masasında bir araya geldiği sahnede ise Alev'in çok yakında evleneceğini söylemesi büyük merak uyandırdı.