25 Haziran 2025 Çarşamba / 29 ZilHicce 1446

Kızım 10.bölüm damga vurdu

Öykü, okulda tiyatroya katıldığını, Pamuk Prenses olacağını söyleyince, Demir prensin kim olduğunu soruyor. Prensin Mertcan olacağını öğrenen Demir, Öykü'yü prenseslikten vazgeçirmeye çalışıyor.

24 Kasım 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kızım 10.bölüm damga vurdu

KIZIM 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Asu yine Demir ve Öykü'nün kapısını çalar. Şaşkınlıkla kapyı açan Demir, Asu'nun söyledikleri karşısında adeta şok olur; "Öykü ben senin annenim, seni almaya geldim."

Öykü, okulda tiyatroya katıldığını, Pamuk Prenses olacağını söyleyince, Demir prensin kim olduğunu soruyor. Prensin Mertcan olacağını öğrenen Demir, Öykü'yü prenseslikten vazgeçirmeye çalışıyor.

Demir, Asu'nun ortaya çıkıp Öykü'yü alacağını söylemesinden dolayı endişeli. Asu ve Öykü nereye gidiyor, Asu gerçekten de Öykü'yü Demir'den alacak mı? Tüm bu sorular Kızım'ın 10. bölümünde cevap bulacak.

Uğur, Demir'e iş buluyor ama her zamanki gibi yine yasak olan korsan taksicilik... Çıktığı işte çocuk sahibi olmayı bekleyen bir çifti hastaneye yetiştiren Demir, çocuklarının ismini Öykü koymalarını istiyor. Candan'ın gideceğini anlayan Demir duygularını artık daha fazla saklayamıyor ve ona ihtiyacı olduğunu itiraf ediyor.

 

KIZIM 9. SON BÖLÜM ÖZETİ…

Demir, Öykü’nün çok hasta olduğunu öğrenen Demir, Doktor Ali İhsan’ın muayenehanesinden çıktıktan sonra perişan bir halde Uğur’un evine gelir. Kapıyı açan Uğur, Demir’in yüzündeki ifadeden birşeyler olduğunu anlamıştır. Demir, Öykü’nün odasına girdiğinde onu durak isimerini sayarken bulur. Kızına sevgi dolu gözlerle bakan Demir unuttuğu durak ismini ona hatırlatır. Ardından birbirlerine sarılırlar. İkisinin de gözlerinden yaşlar boşanır.

 

“KIZIM NİYE SÖYLEMEDİN BANA”

Uğur ve annesi olanları merak ederler. Öykü ve Demir odadan birlikte çıkarlar. Hacı nine ve Uğur’a veda edip evden ayrılırlar. Yolda Demir Öykü’ye neden söylemediğini sorar. Öykü neyi dediğinde Demir gerçek neden yerine okula neden gitmediğini söyler. Öykü rahatlamıştır ama Demir’in içi içini yiyordur. Öykü’ye ondan habersiz hiçbir yere gitmemesini söyler.

 

“GÜÇLÜ OL, DAĞILMAK YOK”

Candan, Murat’tan Öykü’nün hastalığını öğrenir. Gözyaşlarına boğulur. Murat’a Öykü ve Demir’in onun bildiğini bilmemesini söyler. Öykü ve Demir kaldıkları pansiyona gelir. Demir, Öykü’ye ceza vermek ister. Öykü de ona vereceği cezalarla ilgili bazı şeyler söyler ama Demir hiçbirini beğenmez. Demir, banyoya girer ve Doktor İhsan’ın Öykü’nün hastalığı ile ilgili şeyleri hatırlar. Gözyaşlarına boğulur. Kendi kendine güçlü olmasını, dağılmaması gerektiğini telkin eder.