20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kızım son bölümü dün akşam nefes kesti

Kızım son bölümü dün akşam nefes kesti. Kızım dizisi 6.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

20 Ekim 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kızım son bölümü dün akşam nefes kesti

Kızım son 5.bölüm izeme linki 19 Ekim Cuma günü TV8'de ekrana gelen son bölümün ardından merak konusu oldu. Kızım dizisi 6.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KIZIM 6.BÖLÜM FRAGMANI

Kızım dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

KIZIM 5.BÖLÜMDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Kızım dizisinde Demir’in peş peşe yapacağı hataların Öykü’yle aralarında problemlere neden olacağını gösterdi. Başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın yer aldığı projede yeni haftada Öykü ve Cemal’in hamleleri gündem olacak.

Demir’in kızı ile ilgili önemli bilgilere ulaştığı dizide yeni haftada sıra dışı gelişmeler yaşanacak. Kızım dizisi yeni bölüm fragmanına göre Demir, yavrusuyla birlikte geçirdiği vakitleri arttırmak isteyecek.  Öykü ve Cemal’in birlikte atacağı adımlar hangi sonuçları doğuracak?

KIZIM 5.BÖLÜM FRAGMANI

 

KIZIM 5.BÖLÜM FRAGMANI

KIZIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir, Uğur'un başına açtığı büyük beladan kurtulmak için büyük riskler alacağı bir tercih yapar. Seçtiği yolun, Öykü ile olan ilişkisini nasıl etkileyeceğini ve vicdanını ne kadar rahatsız edeceğini düşünecek kadar vakti olmamıştır.

Cemal intikam planına Öykü'yü dahil etmekte gecikmemiş ve Öykü'nün karşısına çıkmıştır. Öykü ve Cemal karşılaşması beklenmedik sonuçlar doğuracakken, Demir bu hamleden haberdar olacak mıdır? Demir, Öykü'nün teyzesine ulaşmak için başını derde sokacak seçimler yapar ve gizemli teyzenin karşına çıkar. Tüm bunlar olurken, Demir'in yaptığı hatalar Öykü'yü sonsuza kadar kaybetmesine yol açacak sonuçları karşısına çıkarmıştır ve Demir hazırlıksızdır.