10 Ocak 2026 Cumartesi / 22 Recep 1447

Kurtlar Vadisi Pusu 189. bölüm son sahne 18 Nisan 2013 - iZLE !

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü atv ekranlarında yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu'da tam anlamıyla heyecan fırtınası yaşandı!.. Sencer'i etkisiz hale getiren Polat Alemdar, bu kez de Poyraz'ın çılgınca manevralarıyla mücadele etmek zorunda kaldı.

19 Nisan 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kurtlar Vadisi Pusu 189. bölüm son sahne 18 Nisan 2013 - iZLE !
Önce Elif'in gözü bantlı fotoğrafını Polat'a gösteren Poyraz, sonra tüm ailenin fertlerinin canıyla birer birer oyun oynamaya başladı.

Özellikle Nazife Anne'nin raylardaki yaşam mücadelesini, Polat'ın ona ulaşma çabalarını ve kurtarılma sahnesini ekran başındakiler soluksuz izledi.

Nazife Anne'nin ardından Poyraz'ın yeni hedefi Ömer Baba oldu. Bir taraftan Ömer Baba'yı diri diri tabuta koyup mezara gömen Poyraz, bir taraftan da elif vasıtasıyla Polat'a şantaj yapmaya devam etti.

Polat, Ömer Baba'yı gömülü bulunduğu mezardan çıkarıp hastaneye götürdükten sonra bu kez Elif'i kurtarmak için Poyraz'a teslim oldu.

ÖNERİLEN VİDEO

Çelik Kubbe'nin yeni unsuru: KORKUT 140/35 sahaya indi

Kapat
Video yükleniyor...