29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Kuruluş Osman 117. bölüm izle kesintisiz! Kuruluş Osman 117. son bölüm izle full hd tek parça!

Kuruluş Osman, 117. bölümüyle izleyenleri yine aksiyon dolu sahnelerle karşıladı. Atv'de ekrana gelen Kuruluş Osman'ın 117. son bölümünde Esma sonunda Orhan'ı zehirlediğini itiraf eder. Malhun Hatun, Esma'nın ipini tutanın peşindedir. Esma, Avcı'nın ismini verir. Bengi Hatun'un adı bu meseleye karışacak mıdır? Kuruluş Osman son bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 117.bölüm izle full hd tek parça!

8 Mart 2023 Çarşamba 20:34 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 117. bölüm izle kesintisiz! Kuruluş Osman 117. son bölüm izle full hd tek parça!

Kuruluş Osman 117. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman'ın 117. bölümünde Gözünü karartan Osman Bey savaş kararı almıştır. Nayman'a karşı savaşı nasıl başlatacaktır? İşte Youtube ve Atv üzerinden Kuruluş Osman 117. bölüm kesintisiz izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar. Kuruluş Osman 117. bölüm izle full hd tek parça

KURULUŞ OSMAN 117. BÖLÜM İZLE ATV!

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman 117. bölümde Osman Bey, Bey'lerin evlatlarını Nayman'ın elinden kurtarabilecek midir?

KURULUŞ OSMAN 117. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de atv'de!

KURULUŞ OSMAN 117. BÖLÜM ÖZETİ

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman dizisinin son bölümüne Osman Bey'in oğlu Orhan'a söylediği "Evlat! Sen ayağa kalk ki memleket ayağa kalksın!" sözü damga vurdu.

NAYMAN'IN BÜYÜK TEHDİTİ!

Nayman beklediği altınların gelmeyişine çok öfkelenmiştir. Osman Bey'in üzerine gider. Eğer Osman Bey altınları getirmezse Nayman; Karesi, Candar ve Germiyan Bey'lerinin oğullarını öldürecektir. Osman Bey şimdi ne yapacaktır?

Osman'ın Nayman'a galip gelebileceğine imkan vermeyen Bey'ler, evlatları için de oldukça tedirgindirler. Osman Bey onlara karşı nasıl bir tavır alacaktır?

OSMAN BEY'İN SAVAŞ KARARI!

Gözünü karartan Osman Bey savaş kararı almıştır. Nayman'a karşı savaşı nasıl başlatacaktır?

NAYMAN VE İSMİHAN SULTAN İŞBİRLİĞİ Mİ YAPACAK?

Onu kandırmaya çalışanların sonu ölümdür. Nayman, Uçları kan gölüne çevirmekte kararlıdır. Nayman'ın planı ne olacaktır? Nayman ve İsmihan işbirliği yapacak mıdır? Osman Bey arkasından dönen tüm oyunlara rağmen muzaffer olabilecek midir?

MALHUN HATUN, ORHAN'I ZEHİRLEYENLERİN PEŞİNDE!

Esma sonunda Orhan'ı zehirlediğini itiraf eder. Malhun, Hatun Esma'nın ipini tutanın peşindedir. Esma, Avcı'nın ismini verir. Bengi Hatun'un adı bu meseleye karışacak mıdır?