6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Kusursuz Kiracı 3. Bölüm izle! Kusursuz Kiracı 3. Bölüm full izle!

Kusursuz Kiracı 3. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. FOX Tv'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Mona, komşularla Yakup'a karşı suç ortaklığı yapmak durumunda kalır. Bu durum Yakup'la arasında suçluluktan doğan derin bir uçurum açar. Peki şimdi ne olacak? İşte Kusursuz Kiracı 3. Bölüm full izleme linki.

13 Eylül 2022 Salı 19:47 - Güncelleme:
Kusursuz Kiracı 3. Bölüm izle! Kusursuz Kiracı 3. Bölüm full izle!

FOX TV'de yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisi 3. bölümü ekrana geldi. Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Kusursuz Kiracı'nın 3. Bölümünde; çatı katından çıkan büyük bir sürpriz Mona'nın kendi suçluluğunu da başkalarının masumiyetini de yeni baştan sorgulamasına yol açar. Yoksa Yakup da göründüğü kadar masum değil midir? Kusursuz Kiracı 3. Bölüm full izle!

KUSURSUZ KİRACI 3. BÖLÜM FULL İZLE!

Kusursuz Kiracı, her hafta Salı akşamı FOX TV'de.

KUSURSUZ KİRACI 3. BÖLÜM ÖZETİ

Mona apartmanın gizemini çözmeye başlamıştır.

Komşuları iş üstünde bastıktan sonra şans ibresinin kendisinden yana döneceğini umar. Ancak olaylar hiç de öyle gelişmez.

Cesedin yerini bulmadan kendini sağlama alma şansın olmadığını kısa zamanda anlayan Mona, komşularla karşılıklı sessizlik anlaşması yapmayı kabul etmek zorunda kalır. Bu da Yakup'tan büyük sırlar saklaması ve daha da fenası komşularla Yakup'a karşı suç ortaklığı yapması anlamına gelecektir.

Bu durum Yakup'la arasında suçluluktan doğan derin bir uçurum açar.

Zaman ve çatı katından çıkan büyük bir sürpriz Mona'nın kendi suçluluğunu da başkalarının masumiyetini de yeni baştan sorgulamasına yol açar. Yoksa Yakup da göründüğü kadar masum değil midir?

KUSURSUZ KİRACI OYUNCULARI

Mona

(Dilan Çiçek Deniz)

Yakup Ortaç

(Serkay Tütüncü)

Leyla

(Melisa Döngel)

Hamiyet

(Özlem Tokaslan)

Sami

(Ruhi Sarı)

Cüneyt Göktürk

(Beyti Engin)

Sabahat Göktürk

(Ümmü Putgül)

Nihat Dinç

(Umut Kurt)

Suzi

(Deniz Cengiz)

Muzaffer Ortaç

(Hasan Şahintürk)

Hafize Polat

(Rüçhan Çalışkur)

Madam Vula

(Bennu Yıldırımlar)