25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kuzey Yıldızı 41. bölüm full izle Puhu Tv! Kuzey Yıldızı 41. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı 41. bölümü izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Kuzey Yıldız 41. bölümde; Kuzey, sonunda kınaya yetişmiş, Yıldız'ı hayal kırıklığına uğratmamıştır. Düğünde ise Yıldız'ın babasıyla verilecek bir sınav daha vardır. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Yeni bölümde Kuzey'in damat uğurlamasıyla şoke olduğu eğlenceli tanıtımda kavuşan Kuzey ile Yıldız evlerine geliyor. Kapıda bekleyen davetsiz misafir Sefer izleyenleri gülümsetiyor. Kuzey Yıldızı 41. bölüm izleyemeyenler için son bölüm ve 42. yeni bölüm fragmanı sizlerle.

29 Kasım 2020 Pazar 11:47 - Güncelleme:
Kuzey Yıldızı 41. bölüm full izle Puhu Tv! Kuzey Yıldızı 41. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı 41. bölümüyle Cumartesi akşamı Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluştu. Kuzey Yıldızı 41. bölümde; İflah olmayan aşıklar; her türlü imkansızlığı ve engeli aştığında artık o çift kapılı salonun, yani hayallerinin eşiğindedir. Sonsuz mutluluk onları sadece birkaç adım ötede beklemektedir. Ama onları bekleyen belki de sadece mutluluk değildir. Kuzey Yıldızı 41. bölüm izleyemeyenler için son bölüm Puhu Tv,Show Tv linkleri ve 42. yeni bölüm fragmanı sizlerle.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 41. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik ve komik bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV'de ekrana geliyor.

KUZEY YILDIZI 41. BÖLÜM PUHU TV

KUZEY YILDIZI 42. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


KUZEY YILDIZI 41. BÖLÜM ÖZETİ

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. Bölümünde; Kuzey, sonunda kınaya yetişmiş, Yıldız’ı hayal kırıklığına uğratmamıştır. Ama onun oraya nasıl geldiğinden haberi yoktur. Buna rağmen herkes çok mutludur. Yalnızca müzmin aşıklar değil tüm Kadıoğulları ve Mollaoğulları yılların acısını çıkarırcasına eğlenir.

Artık mutsuz olmak için hiçbir sebep kalmamıştır. Ama kader, ağlarını örmekten vazgeçmez. Çünkü Kuzey, kendi kınasına kaçak olarak gelmiştir ve bedelini ödeyecektir. Ama uslanmaz aşığımızın teslim olmaya niyeti yoktur. Ne olursa olsun düğününe yetişecektir.

Kuzey; Yıldız’la ve Yıldız’ın babasıyla verdiği sınavı, şimdi de kaderiyle vermektedir. Başına gelmeyen kalmaz ama o, pes etmeyecektir. Gördüğü en güzel rüyanın gerçekleştiğini görene kadar vazgeçmeyecektir.

İflah olmayan aşıklar; her türlü imkansızlığı ve engeli aştığında artık o çift kapılı salonun, yani hayallerinin eşiğindedir. Sonsuz mutluluk onları sadece birkaç adım ötede beklemektedir. Ama onları bekleyen belki de sadece mutluluk değildir.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.