27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Masumlar Apartmanı 28. bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler olacak?

Masumlar Apartmanı yeni bölüm her hafta salı günü izleyici ile buluşuyor. 27. son bölümün ardından 28. yeni bölüm bekleniyordu. Fakat Dünya kupası elemelerinde Türkiye-Letonya maçı nedeniyle Masumlar Apartmanı 28. bölüm yayınlanmadı. Peki yeni bölümde neler olacak? Masumlar Apartmanı 28. bölüm ne zaman?

30 Mart 2021 Salı 20:50 - Güncelleme:
Masumlar Apartmanı 28. bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler olacak?

Masumlar Apartmanı 28. bölümü dün akşam yayınlanmadı. Türkiye-Letonya maçı nedeniyle haftaya yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı'nda. 4 kardeşin çocukluğunda annelerinden aldığı yaraların etkilerini anlatılıyor. Masumlar Apartmanı 28. bölümde evdekilerin durumu iyice kötüleşecek. Safiye, Gülben ve Han'dan sonra şimdi de babaları çöp karıştırmaya başlayacak. Han ve İnci'nin Neriman'ın odasında kilitli olduğunu öğrenmeleri, evde büyük bir krize neden olacak. Peki Masumlar Apartmanı 28. bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler olacak?

Masumlar Apartmanı 28. bölümde Han, İnci'nin tavsiyesiyle psikoloğa kendini açmaya başlar. Kardeşleri ise hayatlarının en zor dönemlerinden geçiyordur. İnci ise Han'ın yaptıkları ve evdekilerin tavrı yüzünden iyice bunalıma giriyor. Masumlar Apartmanı 28. bölümü ile 6 Nisan Salı akşamı TRT 1'de.


Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı dizisi her hafta Salı günü TRT 1'de yayınlanıyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen "Masumlar Apartmanı" nın yeni bölümünde neler olacak?

Masumlar Apartmanı dizisinin 28. Bölümünde psikoloğuyla görüşmeye başlayan Han'ın yeni bir sırrı daha ortaya çıkıyor. Annesinin Han küçükken onu kazan dairesine kilitlediği görülüyor.

Han'ın doktorunun sorusuna 'İnci bir yere gidemez. Onu saklarım' demesi izleyenleri şaşırttı. Gülben'in durumu gittikçe kötüye gitmeye başlar. Kabuslar yakasını bırakmaz. Safiye ise Naci'nin yazdıklarını okuyup ağlar.

Han'dan sonra şimdi de babaları çöp karıştırmaya başlıyor.

Han'ın Esra'nın evine bu kez ölü fare koyuyor. İnci, Han'ın yaptıkları ve evdekilerin tavrı yüzünden iyice bunalıma giriyor.

İnci henüz Han'ın psikiyatristin odasında attığı kahkahaların etkisinden kurtulamamışken, Han'ın rahat tavırları karşısında daha da endişelenir.

Gülben, öğlen uykusunda yine altına kaçırır ama bu kez radikal bir karar alır. Bu karar sadece Gülben'i değil, evdeki tüm dengeyi sarsar. Safiye, Gülben'i kararından döndürmeye çalışırken Han ve İnci gelir.

Neriman'ın odasında kilitli olduğunu öğrenmeleri, büyük bir krizin başlangıcı olur. Evde herkesin arası gerginken Neriman'ın beklenmedik planını devreye sokması ise daha büyük sorunları beraberinde getirir.

"Masumlar Apartmanı" yeni bölümüyle 6 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de TRT'1 de...