29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Medcezir 47.Bölüm'de Yaman Mira'nın hastalığını öğreniyor!

Medcezir yeni bölümü ile izleyicilerinin bu hafta hüzünlendirmeye geliyor. Dizinin son bölümünde Yaman Mira'nın tedavi olduğunu öğrenmişti. Yeni bölümde ise yaptıklarından dolayı pişman olan Yaman tüm gerçekleri öğrenir. Fakat artık herşey için çok geçtir. Çünkü Yaman artık Elif'le birliktedir!

7 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Medcezir 47.Bölüm'de Yaman Mira'nın hastalığını öğreniyor!
Yaman tüm gerçekleri öğrenmiştir. Ve yapmış olduğu intikama çok pişmandır. Çünkü Miran'nın hadtalığını ve tedavini öğrenmiştir. Mira ise artık çok kızgındır ve Yaman'a karşı yumuşamaya niyetli değildir.
 
Her Cuma akşamı Star Tv'de beğeniyle izlenen Medcezir dizisi bu akşam 47.Bölüm ile aat 20.00'da Star Tv ekranlarında olacak. Medcezir'in bu bölümlerini ise ;
 
Mira’nın hastalığı hakkındaki gerçekleri öğrenen Yaman, kendini kör bir çıkmazın içinde bulur. Mira  ise yaşadığı hayal kırıklığının da etkisiyle geçmişle hesaplaşır. Artık Yaman’ı affetmemeye kararlıdır. 
 
Pişmanlıkla ne yapacağını düşünen Yaman bu sefer de Sude’nin hışmına uğrar ve Mira’ya verdiği zararla bir kez daha yüzleşir. Yaman bir çıkış yolu bulmak için Mert’e her şeyi anlatır. İkisi fark ettirmeden Mira’nın hayatına değmenin yollarını ararlar.