29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Medcezir Son Bölümde Yaman Mira'dan İntikam Aldı!

Dün akşam ekranlarda Medcezir gecesiydi. Her cuma akşamı Star Tv'de ekranlara gelen dizinin yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Son bölümde ise sürprizler vardı. bu bölümde Yaman Mira arasında yaşananlar dikkatleri çekti.

1 Kasım 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Medcezir Son Bölümde Yaman Mira'dan İntikam Aldı!
Yaman Mira'ya oyunun oynadı. Mira ise çok şaşırdı. Dizinin 46.bölümü bu sahne ile sallandı. Mira'yı gemiye götüren ve ona aşk dolu sözler söyleyen Yaman, Mira'ya teknede oyun oynadı ve Orkun'a teslim etti.
 
Bunun üzerine Yaman'dan nefret eden mira ise aldığı tedaviyi ise herkesten saklamakta kararlıydı. Yaşanan bu gelişmelerin üzerine Yeni bölüm ise merak konusu oldu.
 
Star TV'nin fenomen dizisi Medcezir'in yeni bölümünde Yaman, Mira'dan acı bir şekilde intikam aldı.
 
Mert'le Eylül'ün Mira ve Yaman'ı barıştırmak için oynadıkları oyun ters teper,  Mira’nın  aslında gözyaşları içinde gönderdiği çiçek, Yaman için umursanmadığının, duygularına değer verilmediğinin kanıtıdır... Yıkılmıştır, hele ki Mira'nın Orkun’la küçük bir tatil kaçamağı yaptığını öğrenince öfkeden gözü kararır... Ve onlardan hesap sormak için yollara düşer...  Yaman onları kaçtıklarını sandığı aşk yuvasında ararken, Mira, herkesten gizli tedavisini sürdürmek için şehir dışında bir hastaneye yatmıştır.
 
EVLİLİK BOMBA ETKİSİ YARATTI
 
Eylül ve Mert’in neredeyse evlenecek olması herkeste özellikle arkadaşları arasında bomba etkisi yaratır. Eylül’ün evlenmekten vazgeçmesini kendisine bir fırsat olarak gören Uzay Eylül'ün karşı koyamayacağı bir teklifle karşısına çıkar. 
 
SELİM'DEN YEMEK DAVETİ
 
Öte yandan, Mert'le Eylül'ün durumunu daha ciddi bir boyuta taşımak için Selim, Eylül'ün ailesi için  bir yemek daveti verir. Bu davet Mert ve Eylül için çok önemlidir.