19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Menajerimi Ara 11. bölüm izle! Menajerimi ara 11. bölüm full izle Puhu Tv!

Menajerimi Ara 11. bölümüyle dün akşam Star Tv ekranlarında yayınlandı. Menajerimi ara 11. bölüm izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Menajerimi Ara son bölümde Aslı İnandık ve babasının hikayesi, Kıraç'ın Dicle'yle olan ilişkisindeki hatalarını fark etmesine sebep olur. Menajerimi Ara 11. bölüm izleyenler yeni bölüm fragmanını merak ediyor. İşte kaçıranlar için Menajerimi ara son bölüm full izle Puhu Tv linki ve yeni bölüm fragmanı.

2 Kasım 2020 Pazartesi 10:48 - Güncelleme:
Menajerimi Ara 11. bölüm izle! Menajerimi ara 11. bölüm full izle Puhu Tv!

Menajerimi ara 11. bölüm izleyenler tarafından heyecanla takip edildi. Menajerimi ara son bölüm full izle Puhu Tv veya Star Tv linkleri haberimizde yer alıyor. Menajerimi ara 10. bölüm izleyenlerden tam not aldı. Menajerimi ara 11. son bölümde; Canlı yayında Aslı İnandık ve babasının tartışmasına müdahale eden Kıraç, ajanstaki herkesi şaşırtırken bir çocuğun babasız büyümesinin suçlusunun ancak babası olabileceğini dile getirmesi duygusal anlara sebep oldu. Menajerimi Ara 11. bölüm izle! Menajerimi ara son bölüm full izle Puhu Tv

MENAJERİMİ ARA 11. BÖLÜM İZLE STAR TV

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜM FULL İZLE PUHU TV

MENAJERİMİ ARA 11. BÖLÜM ÖZETİ

Farklı tarzı ve hikayesiyle beğenileri toplayan Menajerimi Ara’nın bu haftaki bölümünde Aslı İnandık ve babasının hikayesi, Kıraç’ın Dicle’yle olan ilişkisindeki hatalarını fark etmesine sebep olur.

Menajerimi ara 11. bölümde; Canlı yayında İnandık ve babasının tartışmasına dayanamayıp müdahale eden Kıraç, ajanstaki herkesi şaşırtırken bir çocuğun babasız büyümesinin suçlusunun ancak babası olabileceğini dile getirmesi duygusal anlara sebep oldu.

Kadrosundaki usta oyuncuların yanı sıra genç kuşağın yetenekli ve sevilen oyuncuları ile de dikkatleri çeken Menajerimi Ara’da Barış ve Emir arasındaki rekabet ise gittikçe kızışıyor.

Emir’in sahnede Dicle’ye ithafen romantik bir şarkı söylemesi, bu ikiliyi ilk kez beraber gördüğü andan itibaren içinde tehlike çanları çalmaya başlayan Barış’ı iyice çileden çıkartır. Barış ve Emir arasındaki iplerin gerileceği yeni bölüm, bu aşk üçgeninin akıbeti hakkındaki soru işaretlerini arttırırken, Dicle’nin nasıl bir yol izleyeceği ise merakla bekleniyor.

MENAJERİMİ ARA 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


MENAJERİMİ ARA KONUSU

Menajerimi Ara dizisinde; İstanbul'a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle'nin spot ışıklarının altında, ego savaşlarının, hırsların, şöhretin, paranın, umutların, büyük hayal kırıklıklarının bir arada yer aldığı, oyuncuların ve menajerlerin dünyasında var olma hikayesi anlatılıyor.

Yapımcı: Ay Yapım

Yönetmen: Ali Bilgin

Senaryo: Yelda Eroğlu