25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Nefes Nefese dizisi neden yok?

Nefes Nefese dizisi dün akşam neden yayınlanmadı?

4 Ekim 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Nefes Nefese dizisi neden yok?

Nefes Nefese dizisi dün akşam neden yayınlanmadı? StarTv 3 Ekim yayın akışı Nefes Nefese dizisi yayın tarihi değişti mi?  Nefes Nefese 9. yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek? Nefes Nefese 9. yeni bölüm fragmanı izle neler yaşanıyor?

NEFES NEFESE DİZİSİ BU AKŞAM NEDEN YOK?

Yaz sezonunun en başarılı dizileri arasına adını yazdıran Star TV'nin Nefes Nefese dizisi yeni sezonda ekran macerasına başka bir günde devam edecek. Dizinin resmi kanalı üzerinden yayına giren yeni bölüm fragman özeti ile birlikte verilen bilgiye göre Nefes Nefese yayın günü Çarşamba gününden Pazar gününe alındığını yazdı. Çarşamba günleri ise Star Tv'de yeni başlayan Eyvah Düşüyorum programı ekrana gelecek.

NEFES NEFESE 9.BÖLÜM FRAGMANI

NEFES NEFESE 9.BÖLÜM ÖZETİ

Rüya ve Babası Arasındaki İpler Kopuyor!
Sultan’ın, Alacanlar çiftliğinde çalıştığını öğrenen Atmaca, kızını Yusuf ile görüştürmemek için elinden geleni yapmaya çalışsa da Rüya Yusuf’a verdiği sözü tutmakta kararlıdır.

İki aşığın birlikteliğinin önündeki tek engel Atmaca değildir. Yusuf’un babası da beklemedikleri bir şekilde onlara karşı çıkar. Yusuf ve Rüya için tek çare kalmıştır: Ailelerini geride bırakıp birbirlerine sıkı sıkı tutunmak…

Yaşananlardan dolayı Rüya umutsuzluğa kapılır. Yusuf sürpriz teklifiyle Rüya’nın tekrar moralini yerine getirir. Atacakları cesur adım ile artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Salih’le arkadaş olarak kalmak isteyen Mercan, başka bir kızın ona yakınlaştığını görünce işin rengi değişir. Mercan, Salih’e karşı duyguları olduğunu kendisine itiraf edebilecek midir?