25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sen Anlat Karadeniz'de Vedat krizi

Sen Anlat Karadeniz son bölümü ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Sen Anlat Karadeniz 36.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Sen Anlat Karadeniz 35.son bölüm ATV izleme linki Sen Anlat Karadeniz'in kötü adamı Vedat ölecek mi? Sen Anlat Karadeniz oyuncu kadrosunda kimler var Sen Anlat Karadeniz dizi konusunda kimler var sorularına ilişkin araştırma yapan dizi izleyicileri için detayları bu haberimizde derledik. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 35.son bölümü ile reyting sıralamasında ikinci sırada yer aldı. İlk sırada yer alan Diriliş Ertuğrul'dan sonra Sen Anlat Karadeni'de bu hafta izleyicileri ekrana kilitledi. Sen Anlat Karadeniz 35.son bölümünde Kadınlar Vedat'ı kaçırırlar. Zafer naraları atarken karşılarına polis çıkması her şeyi değiştirir. Kadınlar bu işten nasıl sıyrılacaklar? Nefes Lezzetler'in kurulduğunu öğrenen Saniye, oğullarının karşısına dikilir. Analarıyla yüzleşen Tahir, Murat ve Fatih için Kaleli Konağı'nın kapıları kapanır. Vedat'ı öldürmeye karar veren Mercan herkesten gizli harekete geçer. Boynundaki ilmekle Vedat, şimdi Mercan'ın konumuna düşer. Yapımcılığını Osman Sınav – Sinegraf’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav’ın yer aldığı, kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı dizi Sen Anlat Karadeniz 36.yeni bölüm fragman görüntüleri ve 35.son bölüm izleme linki star.com.tr haber sitemizde.

20 Aralık 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sen Anlat Karadeniz'de Vedat krizi

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 35.son bölümü ile reyting sıralamasında ikinci sırada yer aldı. İlk sırada yer alan Diriliş Ertuğrul'dan sonra Sen Anlat Karadeni'de bu hafta izleyicileri ekrana kilitledi. Sen Anlat Karadeniz 35.son bölümünde Kadınlar Vedat'ı kaçırırlar. Zafer naraları atarken karşılarına polis çıkması her şeyi değiştirir.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE


SEN ANLAT KARADENİZ 35.BÖLÜM ÖZETİ

"Senin cehennemin burası!"

Sen Anlat Karadeniz 35.bölümünde bu hafta Kadınlar Vedat'ı kaçırırlar. Zafer naraları atarken karşılarına polis çıkması her şeyi değiştirir. Kadınlar bu işten nasıl sıyrılacaklar? Nefes Lezzetler'in kurulduğunu öğrenen Saniye, oğullarının karşısına dikilir. Analarıyla yüzleşen Tahir, Murat ve Fatih için Kaleli Konağı'nın kapıları kapanır. Vedat'ı öldürmeye karar veren Mercan herkesten gizli harekete geçer. Boynundaki ilmekle Vedat, şimdi Mercan'ın konumuna düşer.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM - ATV CANLI İZLE

 

SEN ANLAT KARADENİZ 34.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asiye'nin planı ne?

Sen Anlat Karadeniz 34.son bölümünde Vedat, Nefes'in çaresizliğini yüzüne vurur. Gerçeklerle yüzleşen Nefes için yeni bir savaş başlar. Nefes'in ayakta kalma savaşında Tahir hangi safta yer alacak? Nefes'ten uzak kalamayan Tahir'i ve ayrılığa anlama veremeyen Yiğit'i zor günler bekler. Tüm çabalarına rağmen Nefes'in yıkılmadığını gören Vedat kolları sıvar. Vedat, Nefes'in işini bozunca altta kalmayan Asiye intikam planı yapar. Vedat hiç beklemediği bir anda kadınların saldırısına maruz kalır.