18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Seversin 14. bölüm izle!

Seversin dizisi 14. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Seversin 14. bölümde Asya ve Tolga'nın aşkı magazin sitelerine bomba gibi düşüyor. Gözler Asya ve Tolga'nın üzerinde olurken, ikilinin 'sahte aşk' iddialarına vereceği tepki nasıl olacak? Seversin 14. Bölüm full izleme bağlantıları haberimizde yer alıyor.

31 Ağustos 2022 Çarşamba 19:57 - Güncelleme:
Seversin 14. bölüm izle!

Seversin 14. bölüm izleyenleriyle buluştu. Asya ilişkilerinin gerçekliği konusunda köşeye sıkışmıştır. Herkes dört bir kolda Tolga ve Asya'nın arasını bozmaya çalışır. Artık Asya bir karar vermek zorundadır. Seversin 14. Bölüm full izle Youtube!

SEVERSİN 14 BÖLÜM FULL İZLE

Seversin yeni bölümleriyle her çarşamba akşamı Kanal D'de...

SEVERSİN 14. BÖLÜM ÖZETİ

Tolga ve Asya'nın yalan ilişkisinin gündeme düşmesi herkeste şok etkisi yaratır. Çelikbaşlar, Asya tarafından hayal kırıklığına uğratılmıştır.

Asya ve Tolga bu haberin yalan olduğunu anlatmaya çalışsa da Korkusuz Kalem'in köşesinde yazdığı 'kanıtlarım var' yazısı ikiliyi köşeye sıkıştırır. Kanıtlar nedir ve bu adam kanıtları kimden, nasıl almıştır?

Seversin'in son bölümünde Asya ve Tolga bu kanıt yazısını şüpheyle karşılayıp en yakınlarını sorgulasa da bir sonuca ulaşamazlar.

Sonunda magazincinin boş atıp dolu tutma peşinde olduğu konusunda fikir birliğine varırlar. Fakat Korkusuz Kalem'in eli sandıklarından daha güçlüdür ve elindekilerin ortaya saçılması büyük sarsıntılara sebep olacaktır...

Magazin siteleri Asya ve Tolga'nın aşkının sahte olduğunu haber yapınca herkes şoke oluyor.

Gözler Asya ve Tolga'nın üzerinde olurken, ikilinin "sahte aşk" iddialarına vereceği tepki nasıl olacak?